Image

Vedd körbe magad hasonló gondolkodású emberekkel a Backstage közösségben


A Backstage egy privát közösség, ahol a Semmittevés Podcast követői összegyűlnek a színfalak mögött, megismersz hozzád hasonló gondolkodású embereket, és online + élő programok által egy olyan társaság részévé válsz, ahol jól érzed magad és önmagad lehetsz.

 • Változatos programok
 • Online és személyesen is
 • Válogatott társasággal

Csatlakozom a Backstage közösséghez

Image

Rájöttél arra, hogy mennyire fontos az a támogató közeg, ahol végre otthon érezheted magad


Amikor nem a megfelelő emberekkel veszed körbe magad, akkor könnyen beszűkül a világod, és megjelenik a magány és elkülönültség érzete.

Egyedül érzed magad, és nincs kivel úgy igazán megosztani azt, ami benned van…

A fejlődés nem mindig könnyű, hiszen "lehagyjuk a környezetünket”, és kevés új ember jön be a világunkba, akikkel úgy mélyen megértenénk egymást.

A megfelelő társaságban ezzel szemben minden könnyebbé válik.


Jó lenne végre egy olyan közösséghez tartozni, ahol nem néznek teljesen ufónak...


Érdekel a tudatosság, az önismeret és jelenlét témaköre, ám amikor ezekről kezdesz el beszélni a környezetedben, akkor furán néznek rád és azt gondolják… “Ennek meg mi baja?”

A napi mókuskerékben kevés tér van arra, hogy új embereket ismerj meg, és nehéz egy olyan közeget találni, ahol könnyű megnyílni és ahol tényleg figyelnek egymásra az emberek.

Szívesen találkozol és beszélgetsz olyanokkal, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak, lelkesek a fejlődés iránt, és végre nem ufóként tekintenek rád.


Image

Létezik egy másik valóság, ahol inspiráló emberekkel tudod tölteni az idődet, és egy olyan megtartó közegben vagy, ahol nem lehúznak, hanem inkább felemelnek téged

A Backstage közösségben minden adott ahhoz, hogy aktívan körbevedd magad hasonló gondolkodású emberekkel


Image

Megérkezel egy különleges közösségbe


Sokan, amikor belépnek a Backstage-be, azt érzik: “Hazaérkeztem!” Egy igazán különleges társaság vár rád, akik befogadóak, nyitottak, kíváncsiak.

Image

Kapcsolódsz lelkes, jó fej emberekkel


Végre nem fogod azt érezni, hogy magányos farkas vagy, hiszen lesz egy olyan közeg körülötted, akikkel őszintén meg tudod osztani azt, ami benned van.

Image

Motiváltabb, lelkesebb, boldogabb lesz az életed


Könnyen azt veheted észre, hogy pár hét alatt megváltozik az életed, és egy sokkal pozitívabb szemüvegen keresztül tekintesz a világra.

A Backstage egy különleges hely, hiszen többféle módon is támogat:


🗓

Izgalmas élő és online események minden héten, hogy fenntartsd a motivációt és lelkesedést


Vegyél részt a hetente változó programokon (online és személyesen), ahol nem csak új dolgokat tanulsz, hanem arra is van tér, hogy megoszd, ami van benned. Értő tekintetekkel és hallgató fülekkel fogsz találkozni, hiszen a Backstage-ben minden nézőpontra nyitottak és kíváncsiak vagyunk.

🤲

Megtartó közeg és valódi közösség, hogy otthonosan érezd magad közöttünk


A Backstage válogatott tagokból áll, és már a kezdetektől fogva nagyon odafigyeltünk arra, hogy kik csatlakoznak a közösséghez. Ennek köszönhetően egy olyan “törzs” alakult ki, ahol maximális a bizalom, odafigyelünk egymásra és számíthatunk a másikra.

🌎

80%-ban online jelenlét, hogy az ország minden pontjáról lehessen csatlakozni


Egyáltalán nem baj, ha nem budapesti vagy - vannak tagjaink az ország különféle pontjáról (Szegedről, Veszprémből, Pécsről), sőt, még Londonból és Kanadából is! Egy olyan online tér a Backstage, ami áthidalja a távolságot, és mindenki számára elérhetővé teszi a kapcsolódást.

💡

Kézzelfogható eszközök, amelyek a valódi tapasztalatra építenek


Az elméletek és ideológiák helyett szerintünk sokkal többet ér a valódi tudás, amit a gyakorlatban is tudunk használni. Heti szinten hozunk be olyan gyakorlatias eszközöket (hanganyagok, kérdések, letölthető anyagok), amelynek köszönhetően a mindennapokba is átültethetők a tanultak.

Backstage-esek, akik az élményeikről mesélnek


Ebben a kis videóban megismerheted Henit, Attilát és Sanyit, akik a Backstage-el kapcsolatos élményeikről mesélnek. 🙌Amit kapsz a Backstage-től


1. Meghívás kapsz privát offline és online eseményekre, ahol kapcsolódhatsz hozzád hasonló emberekkel

Image

Havi szinten szervezünk élő eseményeket, melyek nem csak annyiból állnak, hogy összejövünk és beszélgetünk, hanem mindig valamilyen változatosságot viszünk bele. Egy könnyed, vasárnap délutáni találkozó (lásd a fotót), séta az erdőben, illetve közös kávézás - a programokat a tagokkal közösen alakítjuk ki.

Image

Egy alkalommal például Egyed Brigi kertjében szorgoskodtunk a Backstage-csapattal, ahol festettünk, fúrtunk-faragtunk, raklapokból magaságyásokat készítettünk és együtt alkottunk. Elmélyülő barátságok, szorgalmas kezek, hangos nevetések jellemezték a varázslatos délutánt.

2. Csapatos Zoom-hívásokon veszel részt minden héten, hogy inspirálva legyél és lendületben maradj

Image

Ha nem tudsz valami miatt részt az élő találkozókon (felutazás, nem jó az időpont), akkor is maximálisan megéri csatlakozni a Backstage-hez, hiszen minden héten van legalább 1 online hívás Zoomon, ahol amellett, hogy nagyon jó a hangulat, igazán elmélyült beszélgetések is történnek. Csak úgy áramlik a pozitív energia, amiből töltekezhetsz!

3. Hozzáférést kapsz a "titkos" online közösségi platformukhoz, ahol fókuszáltan tudunk kommunikálni egymással

Image

Az online és élő találkozók között egy privát online felületen tudunk kommunikálni egymással, ami olyan, mint egy "mini-Facebook", csak zavaró hirdetések és felugró értesítések nélkül. A fókusz egymáson és a minőségi kommunikáción van, ahol őszintén megosztjuk egymással az élményeinket, megéléseinket, fejlődésünket.

Image

Ezen az online felületen (laptopon és mobilon is tökéletesen működik!) tudsz keresni a tagok között, elolvashatod a bemutatkozásaikat, mini-kihívásokhoz csatlakozhatsz és hozzáférsz exkluzív tartalmakhoz, amelyek sehol máshol nem jelentek meg korábban. Ez tényleg egy színfalak mögötti élmény!

"Egy olyan helyet építünk, ami összehozza a hasonló gondolkodású embereket és ahol jó együtt lenni"

Zalaba Krisztián és Gürtler Gábor
A Backstage vezetői: Zalaba Krisztián és Gürtler Gábor, a Semmittevés Podcast alkotói

Sok tudatos ember a valódi potenciálja alatt teljesít, mert nincs meg körülötte a megfelelő, támogató közeg...

Bár sokfajta közösség van, ezek jellemzően 2 irányba billennek el: vagy nagyon spirituális a társaság, ahol kevésbé vannak előtérben a “földi” dolgok, vagy az üzlet felé mozdult minden, ahol alig kap hangsúlyt a lelki oldal, a jelenlét és a befelé figyelés.

A podcast hallgatóinkkal folytatott beszélgetések inspirálták bennünket arra, hogy létrehozzunk egy egyedi online teret, ahol mi is szívesen töltjük az időnket, és odafigyeléssel tudjuk meghallgatni egymást.

Programok 2022. májusában


Egész hónapra előre közzétesszük a dátumokat, így tudsz velük tervezni. Pár konkrét példa, hogy milyen online és élő programok várnak rád ebben a hónapban:


Május

10

kedd
19:00-20:00

🗓 Hónapindító "TRIBE Vibe" hívás: Összetartás


Minden hónapnak van egy fókusza - májusban ez az "Összetartás". A hónapindító híváson közösen átbeszéljük a témával kapcsolatos meglátásokat, ahol mindenki hozzáteheti a nézőpontját, ami által egy nagyon színes kép alakul ki a témáról.

Május

17

kedd
19:00-20:00

🗓 ”Free Flow” - Szabad kapcsolódás


Ezen a híváson elindítjuk a Zoomot és Lesz, ami lesz

Május

28

szombat 10:00-17:00

🌄 Samsara-túra a Cserhát szívében (élő)


Egy különleges Backstage programra hívlak meg benneteket: egy külső-belső utazásra a Cserhát hegyeibe. 🌄

Május

30

hétfő
19:00-20:00

🗓 Kérdezz Bármit! ...hogy mindenre választ kapj


Kérdezz tőlünk bármit bármilyen témában. 🌠Érdekel a pénz? Foglalkoztat a tudatos életmód? Szeretnéd tudni, hogyan táplálkozunk? Vagy csak egyszerűen nincs kinek feltenned a benned megfogalmazódott kérdéseket?

Már ilyen Backstage-programok vannak szervezés alatt a folytatásra is:


 • Izzasztókunyhózás és parázson járás Fehérhollóval
 • Mezítlábas FLOW Túra a Pilisben
 • Szakértői Online Workshopok
 • Baráti Piknik Nagymaroson
 • További meglepetések (online is!)

Bónuszok, amelyek még többet adnak


Értékes és azonnali bónuszok várnak rád, ha csatlakozol a Backstage-hez:


Image
BÓNUSZ #1

Hozzáférés 150+ jógás videóhoz a Nirvána Online Jóga weboldalán 7 napon át


ÉRTÉKE: 4.500 Ft


Egyed Brigi és a Nirvána Jóga csapatának köszönhetően a Tábor után 1 hétig korlátlan online hozzáférésed lesz 150+ jógás videóhoz. A videók segíteni fognak abban, hogy ellazulj egy fárasztó nap után, vagy éppen feltöltsd magad energiával egy kis reggeli jógázás alatt.

Image
BÓNUSZ #2

"Légy Önmagad" csomag 30 darab izgalmas hanganyaggal Erdélyi Nikolettől


ÉRTÉKE: 9.990 Ft


Erdélyi Nikolett által azonnali hozzáférést kapsz a Briliáns tagság részeként megjelent “Légy Önmagad” csomaghoz, amely 30 darab hanganyagot tartalmaz (5-15 perc hosszúságúak), hogy 1 hónapig minden napra legyen egy izgalmas hallgatnivaló veled, ami formálja a valóságodat.

Image
BÓNUSZ #3

Édes Mentes Desszertkönyv (e-könyv) 🧁


ÉRTÉKE: 3.990 Ft


Ajándékba megkapod vendégünk Varga Balázs és szerzőtársa Magyarvári Szilvi digitális receptkönyvét, amely 32 teljes értékű vegán desszertet tartalmaz az abszolút bűnözésmentes élethez. Ezzel is felkészülhetsz a Táborban rád váró vegán finomságokra.

Image
BÓNUSZ #4

Meditációs online mini-kurzus Krisztől


ÉRTÉKE: 4.990 Ft


Krisz egyik korábbi online tanfolyama is elérhetővé válik számodra, amelyben a meditáció elmélyítéséhez ad támogatást. Kezdők és újrakezdők számára készült ez az anyag, amely segít kiterjeszteni a jelenlétet és Krisz több éves meditációs tapasztalatát foglalja össze.

Mi jöhet még? 1 éves a Semmittevés
SZUPERBÓNUSZ

Meghívás egy privát vacsorapartira Krisszel és Gáborral 🙌


AJÁNDÉK az Éves tagsághoz


Egy különleges, "titkos" találkozót szervezünk májusban azoknak, akik előjelentkeznek a Táborba. A Budapesten megrendezésre kerülő privát eseményen biztosan fantasztikus lesz a hangulat, hiszen megismerhetsz új embereket, és úgy érkezhetsz meg majd a Táborba, hogy ismered a csapat egy részét.

Önmagukban csak a bónuszok értéke 40.450 Ft, és mindezt ajándékba kapod, ha lefoglalod a helyed a Táborba.
Csatlakozz most a Backstage közösséghez


 • Változatos programokkal
 • Online és személyesen is
 • Válogatott társasággal

Havi Csomag 🚀

A teljes Backstage-élmény havonta megújuló tagsággal.

A csomag tartalma:

Online és élő programokon való részvétel: Gyönyörű természeti környezetben, klimatizált faházakban (egy részük teljesen felújított) van a szállás, ahol van úszómedence is

Hozzáférés a privát közösségi platformhoz: Nem kell gondolkodnod arról, hogy mit egyél, hiszen svédasztalos reggeli, illetve leves, főétel és desszert is lesz minden nap

Jógaórák: Meghívott vendégek profi jógaórákat fognak tartani, amely teljesen kezdőknek és gyakorlott jógásoknak is egyaránt nagy élmény lesz

Programok, előadások: A semmittevésen túl izgalmas programok is várnak rád, amelyek segítenek a belső elmélyülésben és hozzájárulnak ahhoz, hogy tudatosabb, felszabadultabb életet élj


Bónuszok:

Bónusz #1: Hozzáférés 150+ jógás videóhoz 1 héten át a Nirvána Online Jóga weboldalán, hogy a Tábor után is profikkal tudj jógázni Értéke: 4.500 Ft AJÁNDÉK!

Bónusz #2: Légy Önmagad csomag 30 hanganyaggal, hogy motiválva és inspirálva legyél minden nap Értéke: 9.990 Ft AJÁNDÉK!

Bónusz #3: Édes Mentes Desszertkönyv (ekönyv), hogy megismerd a növényi alapú édességek világát Értéke: 3.990 Ft AJÁNDÉK!

Bónusz #4: Meditációs online mini-kurzus, hogy rendszeressé és áramlóbbá tedd a meditációdat Értéke: 4.990 Ft AJÁNDÉK!

Bónusz #5: Semmittevés Póló, hogy legyen egy emléked a Táborból, amit akár a mindennapokban is tudsz használni Értéke: 6.990 Ft AJÁNDÉK!


Szuperbónusz:

TITKOS Találkozó: Tarts velük a Tábort megelőlegező privát eseményen, ahol személyesen találkozunk Budapesten és jobban megismerjük egymást Értéke: 9.990 Ft AJÁNDÉK!

A teljes élmény havidíja:
Értékes bónuszokkal együtt

7.990 Ft / hó

A tagság havonta megújul. Bármikor online lemondható pár kattintással.

🛡 Lemondási garancia

👋 Válogatott társaság

Havi tagságot választom

Éves Csomag 🎁

A teljes Backstage-élmény 2 szuperbónusszal

A csomag tartalma:

Szállás 3 éjszakára: Gyönyörű természeti környezetben, klimatizált faházakban (egy részük teljesen felújított) van a szállás, ahol van úszómedence is

Egészséges vegán ételek 3x naponta: Nem kell gondolkodnod arról, hogy mit egyél, hiszen svédasztalos reggeli, illetve leves, főétel és desszert is lesz minden nap

Jógaórák: Meghívott vendégek profi jógaórákat fognak tartani, amely teljesen kezdőknek és gyakorlott jógásoknak is egyaránt nagy élmény lesz

Programok, előadások: A semmittevésen túl izgalmas programok is várnak rád, amelyek segítenek a belső elmélyülésben és hozzájárulnak ahhoz, hogy tudatosabb, felszabadultabb életet élj


Bónuszok:

Bónusz #1: Hozzáférés 150+ jógás videóhoz 1 héten át a Nirvána Online Jóga weboldalán, hogy a Tábor után is profikkal tudj jógázni Értéke: 4.500 Ft AJÁNDÉK!

Bónusz #2: Légy Önmagad csomag 30 hanganyaggal, hogy motiválva és inspirálva legyél minden nap Értéke: 9.990 Ft AJÁNDÉK!

Bónusz #3: Édes Mentes Desszertkönyv (ekönyv), hogy megismerd a növényi alapú édességek világát Értéke: 3.990 Ft AJÁNDÉK!

Bónusz #4: Meditációs online mini-kurzus, hogy rendszeressé és áramlóbbá tedd a meditációdat Értéke: 4.990 Ft AJÁNDÉK!

Bónusz #5: Semmittevés Póló, hogy legyen egy emléked a Táborból, amit akár a mindennapokban is tudsz használni Értéke: 6.990 Ft AJÁNDÉK!


Szuperbónuszok:

TITKOS Találkozó: Tarts velük a Tábort megelőlegező privát eseményen, ahol személyesen találkozunk Budapesten és jobban megismerjük egymást Értéke: 9.990 Ft AJÁNDÉK!

TITKOS Találkozó: Tarts velük a Tábort megelőlegező privát eseményen, ahol személyesen találkozunk Budapesten és jobban megismerjük egymást Értéke: 9.990 Ft AJÁNDÉK!


A teljes élmény éves díja:
⭐️ 2 hónap ingyen, plusz meghívunk egy privát vacsorapartira!

79.990 Ft / év

Fizetés:

50% jelentkezéskor (bankkártyával), 50% Táborba érkezéskor (készpénzben)

🛡 Lemondási garancia

👋 Válogatott társaság

Éves tagságot választom


A következő lépés: Csatlakozás a Backstage közösséghez


1. Töltsd ki a lenti mezőket


2. Fizesd ki a tagságot biztonságosan, bankkártyával


3. Kész is vagy, vedd át az azonnali bónuszokat és lépj be a Backstage-be!

Image

Az új Backstage tagságod ezeket az előnyöket tartalmazza:


👋

Hozzáférést kapsz a Backstage online közösséghez, ami felvillanyoz és lelkesít.


Tagja leszel a lelkes közösségnek, ahol a célunk, hogy adjunk egymásnak. Mélyebb figyelmet, értékes gondolatokat, lélekemelő élményeket. Mindezt egy gyönyörű, átlátható és rendszerezett online felületen kapod meg.

🗓

Meghívás kapsz privát offline és online eseményekre, ahol kapcsolódhatunk.


Bizonyos időközönként szervezünk olyan privát eseményeket, amelyek csak tagoknak érhetőek el. Ez lehet egy titkos Gathering, egy könnyed hétvégi találkozó egy kávézóban, közös coworking-ezés, vagy akár egy közös vacsora.

🤙

Csapatos Zoom-hívásokon veszel részt minden héten, hogy inspirálva legyél és lendületben maradj.


Rákérdeznél egy olyan dologra Krisznél vagy Gábornál, amire már régóta kíváncsi vagy? Esetleg meghallgatnád a véleményünket valamiről? Vegyél részt a heti rendszerességű, élő Zoom-hívásokon, és kapj egyenes válaszokat a benned felmerülő kérdésekre.

📨

Megkapod a csak tagoknak szóló hírlevelet, így nem maradsz le a fontos dolgokról.


Nincs időd arra, hogy minden nap felnézz az online felületre és részt vegyél a beszélgetésekben? Semmi probléma. Minden héten kapsz egy szép és átlátható emailt, amelybe belekerülnek a leglényegesebb történések, így elég azokat megnézned.

😄

Belehallgathatsz Krisz és Gábor "titkos" beszélgetéseibe, amelyek megnevettetnek.


Miről beszélget egymás közt Krisz és Gábor, amikor nem a stúdióban vannak? Havonta pár alkalommal “véletlenül” bekapcsolva hagyják a mikrofont egy-egy személyes találkozó során, és belehallgathatsz ezekbe a privát beszélgetéseikbe. Hoppá!

🙌

Támogatsz minket, így mi is még többet tudunk adni.


Azzal, hogy taggá válsz, nem csak a fenti előnyökhöz jutsz hozzá, hanem bennünket is támogatsz, hogy fenntarthatóvá tegyük, amit csinálunk. Így több időt, pénzt és energiát tudunk új tartalmak készítésébe és a közösség építésébe fektetni.

🎁 Válaszd az éves tagságot és megajándékozunk 2 nagyon értékes bónusszal!


BÓNUSZ #1
2 hónap INGYEN
ÉRTÉK: -11.980 FT


Ha az éves tagságot választod, akkor 2 teljes hónapra a vendégünk vagy, így alacsonyabb összegért tovább élvezheted a támogatásunkat. Ez jelenleg a legjobb ajánlatunk. 🤝

BÓNUSZ #2
Privát vacsoraparti velünk!
ÉRTÉK: (megfizethetelen)


Válaszd az éves tagságot és a csatlakozásodtól számítva 2-3 hónapon belül meghívást kapsz egy exkluzív vacsorapartira Krisszel, Gáborral és a legaktívabb Backstage-tagokkal! 🤩


Várnak rád már a lelkes tagok a Backstage-ben 👋


Ahelyett, hogy tovább keresgélnél és várakoznál a megfelelő társaságra, jelentkezz a kötelezettségek nélküli beszélgetésre, és indíts el még ma a változást az életedben.

Itt a helyem, csatlakozom a Backstage-hez
Ez a weboldal örömmel készült. | 2022 © semmiteves.hu