Image

Vedd körbe magad hasonló gondolkodású emberekkel a Backstage közösségben


A Backstage egy privát közösség, ahol a Semmittevés Podcast követői összegyűlnek a színfalak mögött, megismersz hozzád hasonló gondolkodású embereket, és online + élő programok által egy olyan társaság részévé válsz, ahol jól érzed magad és önmagad lehetsz.

 • Izgalmas programok rendszeresen
 • Online és személyesen is
 • Válogatott társasággal

Csatlakozom a Backstage közösséghez

Image

Rájöttél arra, hogy mennyire fontos az a támogató közeg, ahol végre otthon érezheted magad


Amikor nem a megfelelő emberekkel veszed körbe magad, akkor könnyen beszűkül a világod, és megjelenik a magány és elkülönültség érzete.

Egyedül érzed magad, és nincs kivel úgy igazán megosztani azt, ami benned van…

A fejlődés nem mindig könnyű, hiszen "lehagyjuk a környezetünket”, és kevés új ember jön be a világunkba, akikkel úgy mélyen megértenénk egymást.


Jó lenne végre egy olyan közösséghez tartozni, ahol nem néznek teljesen ufónak...


Érdekel a tudatosság, az önismeret és jelenlét témaköre, ám amikor ezekről kezdesz el beszélni a környezetedben, akkor furán néznek rád és azt gondolják… “Ennek meg mi baja?”

A napi mókuskerékben kevés tér van arra, hogy új embereket ismerj meg, és nehéz egy olyan közeget találni, ahol könnyű megnyílni és ahol tényleg figyelnek egymásra az emberek.


Image

Létezik egy másik valóság, ahol inspiráló emberekkel tudod tölteni az idődet és egy olyan megtartó közegben vagy, ahol nem lehúznak, hanem inkább támogatnak téged

A Backstage közösségben minden adott ahhoz, hogy aktívan körbevedd magad hasonló gondolkodású emberekkel


Image

Megérkezel egy különleges közösségbe


Sokan, amikor belépnek a Backstage-be, azt érzik: “Hazaérkeztem!” Egy igazán különleges társaság vár rád, akik nyitottak és befogadóak.

Image

Kapcsolódsz lelkes, jó fej emberekkel


Végre nem fogod azt érezni, hogy magányos farkas vagy, hiszen lesz egy olyan közeg körülötted, akikkel őszintén meg tudod osztani azt, ami benned van.

Image

Motiváltabb, lelkesebb, boldogabb lesz az életed


Könnyen azt veheted észre, hogy pár hét alatt megváltozik az életed, és egy sokkal pozitívabb szemüvegen keresztül tekintesz a világra.

A Backstage egy különleges hely, hiszen többféle módon is támogat:


🗓

Izgalmas élő és online események minden héten, hogy fenntartsd a motivációt és lelkesedést


Vegyél részt a hetente változó programokon (online és személyesen), ahol nem csak új dolgokat tanulsz, hanem arra is van tér, hogy megoszd, ami van benned. Értő tekintetekkel és hallgató fülekkel fogsz találkozni, hiszen a Backstage-ben minden nézőpontra nyitottak és kíváncsiak vagyunk.

🤲

Megtartó közeg és valódi közösség, hogy otthonosan érezd magad közöttünk


A Backstage válogatott tagokból áll, és már a kezdetektől fogva nagyon odafigyeltünk arra, hogy kik csatlakoznak a közösséghez. Ennek köszönhetően egy olyan “törzs” alakult ki, ahol maximális a bizalom, odafigyelünk egymásra és számíthatunk a másikra.

🌎

80%-ban online jelenlét, hogy az ország és a világ minden pontjáról lehessen csatlakozni


Egyáltalán nem baj, ha nem budapesti vagy - vannak tagjaink az ország különféle pontjáról (Szegedről, Veszprémből, Pécsről), sőt, még Londonból és Kanadából is! Egy olyan online tér a Backstage, ami áthidalja a távolságot, és mindenki számára elérhetővé teszi a kapcsolódást.

💡

Kézzelfogható eszközök, amelyek a valódi tapasztalatra építenek


Az elméletek és ideológiák helyett szerintünk sokkal többet ér a valódi tudás, amit a gyakorlatban is tudunk használni. Heti szinten hozunk be olyan gyakorlatias eszközöket (hanganyagok, kérdések, letölthető anyagok), amelynek köszönhetően a mindennapokba is átültethetők a tanultak.Backstage tagok, akik az élményeikről mesélnek


Ebben a kis videóban megismerheted Henit, Attilát és Sanyit, akik a Backstage-el kapcsolatos élményeikről mesélnek. 🙌Amit kapsz a Backstage-től


1. Meghívás kapsz privát offline és online eseményekre, ahol kapcsolódhatsz hozzád hasonló emberekkel

Image

Havi szinten szervezünk élő eseményeket, melyek nem csak annyiból állnak, hogy összejövünk és beszélgetünk, hanem mindig valamilyen változatosságot viszünk bele. Egy könnyed, vasárnap délutáni találkozó (lásd a fotót), séta az erdőben, illetve közös kávézás - a programokat a tagokkal közösen alakítjuk ki.

Image

Egy alkalommal például Egyed Brigi kertjében szorgoskodtunk a Backstage-csapattal, ahol festettünk, fúrtunk-faragtunk, raklapokból magaságyásokat készítettünk és együtt alkottunk. Elmélyülő barátságok, szorgalmas kezek, hangos nevetések jellemezték a varázslatos délutánt.

Image

Egy másik alkalommal a Cserhát szívében kirándultunk együtt, ahol felmentünk az Isten tenyere kilátóhoz (lásd a fotót), majd utána egy jó hangulatú, közös ebéd elfogyasztása után a világ legnagyobb hangtáljánál vettünk részt egy hangfürdőn. Nagyon feltöltött mindenkit ez a nap is.

2. Csapatos Zoom-hívásokon veszel részt minden héten, hogy inspirálva legyél és lendületben maradj

Image

Ha nem tudsz valami miatt részt venni az élő találkozókon (felutazás, nem jó az időpont), akkor is megéri csatlakozni a Backstage-hez, hiszen minden héten van legalább 1 online hívás Zoomon, ahol amellett, hogy nagyon jó a hangulat, igazán elmélyült beszélgetések is történnek. Csak úgy áramlik a pozitív energia, amiből töltekezhetsz!

3. Hozzáférést kapsz a "titkos" online közösségi platformukhoz, ahol fókuszáltan tudunk kommunikálni egymással

Image

Az online és élő találkozók között egy privát online felületen tudunk kommunikálni egymással, ami olyan, mint egy "mini-Facebook", csak zavaró hirdetések és felugró értesítések nélkül. A fókusz egymáson és a minőségi kommunikáción van, ahol őszintén megosztjuk egymással az élményeinket, megéléseinket, fejlődésünket.

Image

Ezen az online felületen (laptopon és mobilon is tökéletesen működik) tudsz keresni a tagok között, elolvashatod a bemutatkozásaikat, mini-kihívásokhoz csatlakozhatsz és hozzáférsz exkluzív tartalmakhoz, amelyek sehol máshol nem jelentek meg korábban. Ez tényleg egy színfalak mögötti élmény!

"Egy olyan helyet építünk, ami összehozza a hasonló gondolkodású embereket és ahol jó együtt lenni"

Image
A Backstage vezetője: Gürtler Gábor

Sok tudatos ember a valódi potenciálja alatt teljesít, mert nincs meg körülötte a megfelelő, támogató közeg...

Bár sokfajta közösség van, ezek jellemzően 2 irányba billennek el: vagy nagyon spirituális a társaság, ahol kevésbé vannak előtérben a “földi” dolgok, vagy az üzlet felé mozdult minden, ahol alig kap hangsúlyt a lelki oldal, a jelenlét és a befelé figyelés.

A podcast hallgatóinkkal folytatott beszélgetések inspirálták bennünket arra, hogy létrehozzunk egy egyedi online teret, ahol mi is szívesen töltjük az időnket, és odafigyeléssel tudjuk meghallgatni egymást.Csatlakozás a Backstage közösséghez


 • Izgalmas programok rendszeresen
 • Online és személyesen is
 • Válogatott társasággal


Legendás Közösség Csomag 🚀

A teljes közösségi élmény egy csomagban, minden extrával.

A csomag tartalma:

Meghívás privát programokra: Minden hónapban részt vehetsz különleges és változatos programokon (nem csak Budapesten), ahol személyesen kapcsolódunk

Részvétel a heti Zoom hívásokon: Nem gond, ha nem tudsz élőben velünk tartani, hiszen hetente tartunk online Zoom hívásokat és workshopokat izgalmas témákkal

Hozzáférés a zárt felülethez: A tagoknak elérhető privát online felületen egy megtartó közegben találod magad, ahol értő fülekkel, kíváncsi tekintetekkel és új nézőpontokkal találkozol

Kedvezmények és meglepetések: A Backstage-tagok extra kedvezményeket kapnak a publikusan meghirdetett online és élő programokból és egyéb extrákkal is kedveskedünk nekik


⭐️ Bónuszok a havi és éves tagsághoz:

Bónusz #1: Hozzáférés 5 jógás videóhoz a Nirvana Online Jóga weboldal által, hogy kedvet kapj a mindennapi jógázáshoz Értéke: 4.500 Ft AJÁNDÉK!

Bónusz #2: Hangfelvételek a Legendás Semmittevés Táborban elhangozott előadásokból, hogy motiválva és inspirálva legyél Értéke: 9.990 Ft AJÁNDÉK!


⭐️ Szuperbónuszok az éves tagsághoz:

2 hónap ingyen tagság: 2 teljes hónapra a vendégünk vagy éves tagsággal, így tovább élvezheted a Backstage közösség támogatását Értéke: 15.980 Ft AJÁNDÉK!

A teljes élmény tagsági díja:

9.990 Ft / hó

vagy a Szuperbónusszal 🎁

99.990 Ft / év

A tagság megújuló és bármikor online lemondhatod pár kattintással.

🌈 Minőségi kapcsolódások

👥 Válogatott társaság

🤲 Megtartó közeg

Jelentkezem a közösségbe


Neked ajánlott a Backstage, ha:


 • Szeretnél egy megtartó közegben fejlődni
 • Feltöltő élményekre vágysz jó fej emberek között
 • Szívesen részt veszel egy tudatos közösség építésében
 • Jelenleg kevés olyan ember van körülötted, akik igazán inspirálnak
 • Új embereket szeretnél megismerni, akik hozzád hasonlóan gondolkodnakAz új Backstage tagságod ezeket az előnyöket tartalmazza:


👋

Részese leszel egy válogatott közösségnek, ami felvillanyoz és lelkesít.


Tagja leszel a lelkes közösségnek, ahol a célunk, hogy adjunk egymásnak. Mélyebb figyelmet, értékes gondolatokat, lélekemelő élményeket. A személyes és online programokon túl egy szuper online felületen szoktunk beszélgetni.

🗓

Meghívást kapsz privát személyes és online eseményekre, ahol kapcsolódhatunk.


Bizonyos időközönként szervezünk olyan privát eseményeket, amelyek csak tagoknak érhetőek el. Ez lehet egy titkos Gathering, egy könnyed hétvégi találkozó egy kávézóban, közös coworking-ezés, vagy akár egy közös vacsora.

🤙

Csapatos Zoom-hívásokon veszel részt minden héten, hogy inspirálva legyél és lendületben maradj.


Elakadtál valamiben? Új lendületre van szükséged? Esetleg csak kíváncsi vagy Gábor vagy éppen a többi Backstage tag véleményére? Vegyél részt a heti rendszerességű Zoom-hívásokon, és kapj egyenes válaszokat a benned felmerülő kérdésekre.

📨

Megkapod a csak tagoknak szóló hírlevelet, így nem maradsz le a fontos dolgokról.


Nincs időd arra, hogy minden nap felnézz az online felületre és részt vegyél a beszélgetésekben? Semmi probléma. Minden héten kapsz egy szép és átlátható emailt, amelybe belekerülnek a leglényegesebb történések, így elég azokat megnézned.

🙌

Támogatsz minket, így mi is még többet tudunk adni.


Azzal, hogy taggá válsz, nem csak a fenti előnyökhöz jutsz hozzá, hanem bennünket is támogatsz, hogy a következő szintre lépjünk. Így több időt, pénzt és energiát tudunk új tartalmak készítésébe és a közösség építésébe fektetni.A következő lépés: Jelentkezés elküldése a Backstage-be


1. Töltsd ki a lenti mezőket (csak 1 perc az egész)


2. Fizesd ki biztonságosan, bankkártyával a havi vagy éves díjat


3. Kész is vagy! Fedezd fel a közösséget és kapcsolódj jó fej emberekkel

Várnak rád a lelkes tagok a Backstage-ben 👋


A további keresgélés helyett tapasztald meg, hogy mit adhat neked a Backstage közösség és legyél részese egy inspiráló társaságnak.

 • Izgalmas programok rendszeresen
 • Online és személyesen is
 • Válogatott társasággal

Itt a helyem, csatlakozom a közösséghez

Van kérdésed?
Lépj velünk kapcsolatba:
06 20 501 5542Ez a weboldal örömmel készült. | 2022 © semmiteves.hu