Image

Az új Backstage tagságod ezeket az előnyöket tartalmazza:


👋

Hozzáférést kapsz a Backstage online közösséghez, ami felvillanyoz és lelkesít.


Tagja leszel a lelkes közösségnek, ahol a célunk, hogy adjunk egymásnak. Mélyebb figyelmet, értékes gondolatokat, lélekemelő élményeket. Mindezt egy gyönyörű, átlátható és rendszerezett online felületen kapod meg.

🗓

Meghívás kapsz privát offline és online eseményekre, ahol kapcsolódhatunk.


Bizonyos időközönként szervezünk olyan privát eseményeket, amelyek csak tagoknak érhetőek el. Ez lehet egy titkos Gathering, egy könnyed hétvégi találkozó egy kávézóban, közös coworking-ezés, vagy akár egy közös vacsora.

🤙

Csapatos Zoom-hívásokon veszel részt minden héten, hogy inspirálva legyél és lendületben maradj.


Rákérdeznél egy olyan dologra Krisznél vagy Gábornál, amire már régóta kíváncsi vagy? Esetleg meghallgatnád a véleményünket valamiről? Vegyél részt a heti rendszerességű, élő Zoom-hívásokon, és kapj egyenes válaszokat a benned felmerülő kérdésekre.

📨

Megkapod a csak tagoknak szóló hírlevelet, így nem maradsz le a fontos dolgokról.


Nincs időd arra, hogy minden nap felnézz az online felületre és részt vegyél a beszélgetésekben? Semmi probléma. Minden héten kapsz egy szép és átlátható emailt, amelybe belekerülnek a leglényegesebb történések, így elég azokat megnézned.

😄

Belehallgathatsz Krisz és Gábor "titkos" beszélgetéseibe, amelyek megnevettetnek.


Miről beszélget egymás közt Krisz és Gábor, amikor nem a stúdióban vannak? Havonta pár alkalommal “véletlenül” bekapcsolva hagyják a mikrofont egy-egy személyes találkozó során, és belehallgathatsz ezekbe a privát beszélgetéseikbe. Hoppá!

🙌

Támogatsz minket, így mi is még többet tudunk adni.


Azzal, hogy taggá válsz, nem csak a fenti előnyökhöz jutsz hozzá, hanem bennünket is támogatsz, hogy fenntarthatóvá tegyük, amit csinálunk. Így több időt, pénzt és energiát tudunk új tartalmak készítésébe és a közösség építésébe fektetni.

🎁 Válaszd az éves tagságot és megajándékozunk 2 nagyon értékes bónusszal!


BÓNUSZ #1
2 hónap INGYEN
ÉRTÉK: -11.980 FT


Ha az éves tagságot választod, akkor 2 teljes hónapra a vendégünk vagy, így alacsonyabb összegért tovább élvezheted a támogatásunkat. Ez jelenleg a legjobb ajánlatunk. 🤝

BÓNUSZ #2
Privát vacsoraparti velünk!
ÉRTÉK: (megfizethetelen)


Válaszd az éves tagságot és a csatlakozásodtól számítva 2-3 hónapon belül meghívást kapsz egy exkluzív vacsorapartira Krisszel, Gáborral és a legaktívabb Backstage-tagokkal! 🤩


Töltsd ki a mezőket (csak 1 perc) és máris találkozunk a Backstage-ben 👋