Energy Boost


60 perces Energetikai Kezelés,

Mi az Energy Boost?


Az Energy Boost egy 60 perces energetikai kezelés, amely során pontokat érintek a testen és fejen, amelyek az életed különböző aspektusaival vannak kapcsolatban.

Ilyen pont például a kreativitás, emberi kapcsolatok alakítása, pénz, öröm, hála, kedvesség és így tovább. A pontok érintése elindítja el a testben azt, amit a töredezettség mentesítés a számítógépen. 

Ilyenkor egy teljesen ellazult állapotba kerülsz, és ezért könnyebben felszínre tudnak jönni a mélyebb minták és struktúrák, amik áthatják a mindennapi működésed.

Lehet, hogy túl sokat eszel, visszatérő helyzetek vannak a kapcsolataidban, előnytelen üzleti döntéseket hozol meg vagy nem jól osztod be az időd és állandóan rohansz.

A Kezelés abban segít, hogy feloldódjanak ezek a régi minták és helyettük azt válaszd, ami több boldogságot és éberséget hoz az életedbe.


Törekvés helyett befogadás


Fontos része a folyamatnak, hogy ahelyett, hogy törekendél bárminek az elérésére, egyszerűen annyi dolgod van, hogy befogadásban legyél.

Miért?
Az emberek legtöbbször úgy akadályozzák meg a sikert (pénz, boldogság, nyugalom, elégedettség, stb.) hogy elvárásokat teremtenek ahelyett, hogy befogadásban lennének.

A befogadás azt jelenti, hogy tudod, hogy jár neked, ami jár neked és nem hajszolod. Amíg hajszolod, sosem éred el, hiszen pont ezzel utasítod el, hogy megérdemled.

A kezelés segít létrehozni ezt a valóságot.

Azáltal éred el, amit szeretnél, hogy befogadod.


Mi a végső célja?


Hogy boldogabbak legyenek az emberek.

Image

Ki vagyok én?


Ez a kedvenc kérdésem!

16 éves korom óta érdekel, hogy felfedezzem a láthatatlan világot túl a hétköznapi valóságon. Nem hiszek benne, hogy azért születtünk, hogy 40 évet robotoljunk egy munkahelyen, miközben elhalad mellettünk az élet. Mindenki zseninek született, de a legtöbben elhitték, hogy nem képesek többre az átlagosnál.

  Ez a világ sokkal több annál, mint amit a fizikai szerveinkkel érzékelünk - ezt már a tudomány is bizonyítja.

  Emlékszem, először egy szertartáson fedeztem fel az energetika hatalmas erejét. Képes voltam úgy hatni másokra, hogy nem szólaltam meg. Ebből jött a következő kérdés: Ha ez lehetséges, akkor mi más lehetséges még ezen is túl? Azóta számtalan élmény ért, ami megerősített engem, hogy dolgom van ezzel.

  A célom az energetikai kezelésekkel, hogy utat mutassak az embereknek ehhez az új valósághoz.   Nézd meg ezt a videót, amiben mesélek az energetikai kezelésről:
   🌟


   Az Energy Booster képes kisimítani az elme berögződéseit, ezáltal áramlást létrehozni ott, ahol korábban elakadás volt az életedben.


   Érdekel

   "Egy Elvonulás, ahol a transzformatív élményeken túl
   kikapcsolódsz, feltöltődsz és újjászületsz. "   A Kezelés tartalma

   szöveg

   A csomag tartalma:

   Nyugalom Szentendre hegyei közt: Távol a város zajától, egy olyan környezetbe érkezel, ahol szeretet és csend fogad.

   Biztonságos, megtartó tér: Nem kell azon aggódnod, hogy

   Egészséges vegán ebéd: Nem kell mást tenned, csak élvezni az ízeket, ráadásul teljesen bűntudatmentesen, hiszen minden étel szeretettel, örömből készült, tiszta alapanyagokból és odafigyeléssel.

   Áramló hangutazás: elmerülsz a létezés örömében, különleges hangok kíséretében   A teljes élmény részvételi díja:

   20 000 Ft

   Fizetés:

   Készpénzben a helyszínen, a kezelés után.

   Lefoglalom most a helyem


   A következő lépés: Küldd el a jelentkezésed az alábbi 3 lépésben


   Írd meg pár mondatban, hogy miért szeretnél jönni


   Válassz időpontot a Kezelésre


   3. Kész is vagy!   Megérkezés, feltöltődés, átalakulás - ezek várnak rád az Elvonuláson a szuper társaság mellett 👋


   Gyere el az Elvonulásra és legyél részese a mennyei élményeknek hozzád hasonló gondolkodású emberekkel egy inspiráló környezetben
   egy egész napon át.


   • 2022. október 29..
   • Pandora Palota, Pest
   • Válogatott társaság

   • Ott a helyem, jövök az Elvonulásra!

    Van kérdésed?
    Lépj velem kapcsolatba:
    06 20 501 5542    Ez a weboldal örömmel készült. | 2022 © semmiteves.hu

    A befektetés értéke: 20.000 Ft