Pár nap és találkozunk 🙌


Ezen az oldalon megtalálsz minden fontos információt a Mágikus Semmittevés Elvonulással kapcsolatosan.
Ha mégis bármilyen kérdés felmerült benned, miután elolvastad az infókat, nyugodtan keresd Gábort az alábbi telefonszámon:


📲 06 20 501 5542


Cím


Cosmos Ökopanzió
Gárdonyi Géza Út 6, Piliscsaba,
Google Maps linkért katt ide


Infó: Érdemes a Szent István Király útja felől megközelíteni a helyszínt, ugyanis a fentebbi (Gyöngyvirág utca) egy göröngyösebb utca és nagyon nehezen járható autóval.

Privát Facebook csoport


Csatlakozz a privát Facebook csoporthoz, amelynek a célja, hogy megosszunk érdekességeket az Elvonulással kapcsolatosan és közösen megszervezzük a leutazás részleteit.
A csoportba akkor is érdemes belépni, ha az utazásod megoldott, hiszen ide kerülnek majd fel a képek amik az Elvonulás alatt készülnek.


Csatlakozz itt a csoporthoz

Leutazás


A leutazás egyénileg történik, ugyanakkor a Facebook csoportban meg tudjátok beszélni, hogy ki jön autóval és ki kihez tud becsatlakozni az oda-vissza útra.

Ha autóval érkezel az Elvonulásra, és van még szabad hely nálad, akkor légy szíves írd be a csoportba, hogy lehet veled menni és honnan indulsz. Ha még nincs fuvarod, akkor bátran oszd meg, hogy szeretnél becsatlakozni valakihez, és írd meg azt is, hogy hol tudsz beszállni.


Megérkezés


Légy szíves tervezz úgy, hogy csütörtökön legkésőbb 14:00-ig megérkezzetek, és időben be tudjuk fejezni a regisztrációt illetve mindenki elfoglalja a szállását. Ha már most látod, hogy később érkezel, akkor kérünk, hogy mindenképpen jelezd nekünk ezt előre emailben vagy telefonon.

Amit érdemes magaddal hozni


👉 az Elvonulás részvételi díjának második fele készpénzben
👉 jógaszőnyeg a reggeli jógázáshoz
👉 kényelmes ruha a jógázáshoz
👉 bármilyen jógaeszköz amire szükséged lehet
👉 ha van hangszered, hozd el bátran! 🙂
👉 vékony és vastag pulcsi és hosszú nadrág
👉 melegruha és alkalmas lábbeli a kiránduláshoz
👉 törölköző
👉 hajszárító
👉 ivókulacs


Kérdések és válaszok


Nincs, emellett 4G elérhető a szállás helyszínén. Érdemes azonban úgy készülnöd, hogy "telefon-mentesen" tudj jelen lenni az Elvonuláson, hiszen így nemcsak egy digitális-detoxszal leszel gazdagabb, hanem élő élményekkel és ezeket senki nem fogja tudni elvenni tőled.
Nincs közösségi hűtő, így ha tervezel saját ételeket hozni, akkor érdemes hűtést nem igénylő dolgokat magaddal hoznod.
Pár kilométeres körzetben található Coop, zöldséges és ALDI - szóval ha szükséged van valamire, akkor ezek a szálláshelyhez legközelebb levő bevásárlási lehetőségek.
Ha szeretnél esténként meginni egy pohár bort a társaiddal, akkor megteheted. Viszont ezen az Elvonuláson másképpen kapcsolódunk ki, amihez nagyobb hozzájárulás az alkoholmentes jelenlét, így ennek tudatában készülj az Elvonulásra.

Pár nap múlva indul a Mágikus utazás! ✨


Kérdés esetén hívj itt:


📲 06 20 501 5542


Szeretettel:
⭐ Gábor