Image

1 napos mini-elvonulás, ahol megtanulsz kikapcsolni és elengedni a munkát


Egy élményalapú elvonulás pörgős életet élőknek, ahol kiszakadnak a napi rutinból, és megtanulják, hogyan tegyék le a napi munkát, a stresszt és az agyalást úgy, hogy tényleg ki tudjanak kapcsolni és lelkiismeret furdalás nélkül élvezzék az életet

Foglald le a helyed
Image

A szabadidő nem valódi feltöltődés, mert éjjel-nappal a rád váró feladatokon agyalsz.


Hiába ér véget az általad kijelölt munkaidő, nem tudod letenni a munkát, és még akkor is a megoldandó feladatokon agyalsz, amikor végre pihenhetnél.

Összefolyik a munka és a magánélet, és a környezeted is érzi, hiszen hiába vagy velük, gondolatokban teljesen máshol jársz. Lelkiismeretfurdalásod van, és nehezen tudsz jelen lenni az életed fontos pillanataiban.


Erős benned a belső feszültség, mert nem engedheted meg, hogy lelassíts.


Ambíciózus vagy, vannak céljaid és teszel is értük, ám folyamatosan van benned egyfajta frusztráció, hogy jobban is csinálhatnád a dolgokat.

Azt gondolod, előrébb kéne tartanod, és emiatt nehezen engedheted meg magadnak, hogy lelassíts, mert akkor nem olyan tempóban mennek előre a dolgok, mint szeretnéd.

Image

Lehet, hogy most még nehéz elképzelni, de úgy fogod tudni lerakni a feladatokat és az agyalást délután 5-6 körül, hogy másnap reggelig eszedbe sem fognak jutni a tennivalók.

Egyetlen nap alatt megtanulod kikapcsolni az agyad a munkaidő végével, így pedig nem fogja felemészteni a pihenésre szánt idődet az agyalás.


Image

Gombnyomásra ki tudsz kapcsolni


Minden nap egy feltöltő este vár rád, ahol teljes nyugalomban tudsz magaddal, a fejlődéseddel vagy hozzád közel állókkal foglalkozni.
Image

Jelen leszel a napod további részében


Új minőségben leszel jelen az életedben, ahol esténként elégedetten, kiegyensúlyozottan és jó érzésekkel zárod minden egyes napodat.
Image

Javul az életminőséged és a kapcsolataid


Jobbak lesznek az emberi kapcsolataidat, és mivel fel tudsz töltődni, hatékonyabb leszel a munkában is, és lelkesedéssel indítod a napjaidat.

Az 1 napos mini-elvonulás alatt megismered a Tudatos Semmittevés Módszert, ami azért különleges, mert:


Image

Mindössze 1 napot esel ki, és úgy érzed majd, mintha egy hosszúhétvégét pihentél volna


Egész nap gyönyörű természeti helyeken leszel, ezáltal kiszakadsz a megszokott környezetedből és mélyebb megtapasztalásban lesz részed. Nem csak tudást kapsz a nap során, hanem valódi belső transzformációt, ami által jobban tudod alkalmazni és átültetni a tanultakat.

Maximum 5 résztvevő, hogy mindenkire jusson kellő figyelem


A kis csoportos létszám lehetőséget ad arra, hogy személyre szabott javaslatokat kapj, és olyan gyakorlatokat ismerj meg, amelyek segítenek a tudatos lelassulásban egy kemény nap után. Ezen felül akár egyéni feladatokkal is támogatjuk az utadat.
Image

Image

Intuitív tematika, ahol a csapatdinamika alkotja a programot


Mindegyik mini-elvonulás más és más, ezért dinamikusan változnak a helyszínek és a feladatok. Az intuíciónk által vezérelve látogatunk meg bizonyos természeti helyeket, ahol a csapat ritmusával összhangban bontakozik ki az egyedi tematika.

30 napos utókövetés, hogy ne rántson vissza a mindennapok rutinja


A mini-elvonulás végére sok értékes dologgal leszel gazdagabb, ám nem engedjük el a kezed a nap végén sem, hiszen utána is rendelkezdésre állunk. Emailben küldünk emlékeztetőket, amelyek rajta tartanak a pályán, és segítenek, hogy tartós maradjon benned a változás.
Image

Évekig az egyik projekt követte a másikat, és nem tudtam, mit jelent az, hogy “megérkezni”.


Mi sem igazán voltunk tisztában azzal, hogy mennyire fontos az a képesség, hogy meg tudjuk állni és varázsütésre elengedjük a munkát, hiszen fiatal vállalkozóként csak a hajtást és folyamatos “gürizést” ismertük…

Külön-külön utakon, mindketten megtapasztaltuk, hogy milyen jelentős életminőségbeli átalakulást hoz magával az, ha képessé válunk arra, hogy egy fókuszált nap után lecsukjuk a laptopot, és lelkiismeretfurdalás nélkül tudjuk élvezni az életet.

Ezzel a mini-elvonulással az a szándékunk, hogy élmény formájában más ambíciózus embereknek is átadjunk azokat a tapasztalatokat, amivel ők is képesség válnak lerakni az agyalást, a stresszt, és akár csettintésre átmenni hétvégés üzemmódba.

Image
Input your text here! The text element is intended for longform copy that could potentially include multiple paragraphs.
Input your text here! The text element is intended for longform copy that could potentially include multiple paragraphs.
Input your text here! The text element is intended for longform copy that could potentially include multiple paragraphs.

A következő lépés: kérj időpontot egy 15 perces hívásra, ahol együtt átbeszéljük az elvonulás minden részletét


Image

Töltsd ki a lenti néhány mezőt


Elég megadni a nevedet, email címedet és telefonszámodat, amelyen elérünk téged.
Image

Válassz időpontot egy 15 perces hívásra


Foglalj magadnak egy szabad időpontot, amikor a leginkább alkalmas neked a 15 perces telefonhívás.
Image

Kész is vagy, várd Krisz hívását!


Krisz hívni fog telefonon a választott időpontban, ahol választ kapsz az elvonulással kapcsolatos minden részletre.

Csatlakozás a privát email listához

Töltsd ki a mezőket és nyerj hozzáférést az exkluzív, "színfalak mögötti" anyagokhoz is:

  Maximális tisztelettel bánunk az adataiddal. Bármikor szabadon leiratkozhatsz.

  A fenti gombra kattintva elfogadod az Adatkezelési Irányelveket.

  A jelentkezés folyamata


  • Első lépésben töltsd ki a mezőket az adataiddal. Légy szíves olyan számot adj meg, amelyen el tudunk érni.

  • Gondold át, mikor lenne a legalkalmasabb neked a hívás

  • Kattints a gombra és kész is vagy