Szia, itt Gürtler Gábor és Zalaba Krisztián.


Általunk születik meg a Semmittevés Podcast podcast, amelynek a szándéka, hogy egy újfajta szemléletmódot adjon egy boldog, élvezetes és kiteljesedett élethez.
Image
Ha már érezted azt, hogy…

  • néha stresszt és feszültséget jelent, hogy haladj előre a céljaid felé
  • talán túl sok energiát pazarolsz felesleges dolgokra és lépésekre
  • gyakran frusztrációval teliek a mindennapok, és nem igazán látod a kiutat…

…akkor szeretnénk egy másfajta alternatívát mutatni, ahol a még keményebb munka helyét az ellazultság, a komolyság helyét a könnyedség, és a túl sok erőlködés helyét a szabad áramlás veszi át.

Ez a változás már most is benned van. 🌱

A “gürizés” helyett egy MÁSIK út


Mindketten megtapasztaltuk azt, hogy milyen keményen küzdeni az álmainkért és céljainkért, ám életünk egy-egy pontján elért bennünket a felismerés, hogy van egy alternatív út is, ahol nem a “még TÖBB, még NAGYOBB, még JOBB” megközelítés vezet el bennünket egy boldogabb élethez.

Mi lenne, ha kiderülne, hogy kemény munka pusztán mítosz…?

Mi lenne, ha kiderülne, hogy éppen azáltal tudunk előrejutni az életben, ha egyszerűen csak örömünket leljük abban, amit éppen teszünk, és közben az eredmények gondoskodnak magukról...?

Mi lenne, ha kiderülne, hogy sokkal könnyebb élvezni az életet, mint elsőre gondoljuk, és kevesebb dolog is elég a valódi boldogsághoz és kiteljesedéshez?


Éveket átölelő tartalmas belső átalakulás következményeként átválthattunk egy olyan életszemléletre, amely eredményeképp egy letisztult, jelenlévő és tudatos élet virágzását tapasztalhattuk meg.

Az élvezetes baráti beszélgetésekből emelkedett elő a podcast ötlete, amely mások számára is utat mutathat pusztán azáltal, hogy megosztjuk azokat a tapasztalásokat, amelyek keresztülmentek rajtunk.

A podcast, amely belül felébreszt


Az egyes adásokkal szándékunk túlmutatni a klasszikus értelemben vett “önfejlesztés”-en, és egy olyan helyre terelni a hallgatót, ahol felébredhetnek a saját belső igazságai.

A külvilágban való keresgélés helyett egy sokkal lényegibb és mélyebb megtapasztalás felé irányítunk mindenkit: befelé, Önmaga felé.

Bár sokféle módon lehet rámutatni erre a “helyre”, a leginkább célravezető úgyis az, ha magad tapasztalod meg, és akár most belehallgatsz egy-egy adásba:
Ha megszólít egy üzenet, akkor érdemes feliratkozni a kedvenc podcast alkalmazásodban, mivel könnyen előfordulhat, hogy az új epizódok éppen egy aktuális életterületen segítenek előrelendülni.

A feliratkozásoddal rögtön a megjelenés napján értesülsz az új epizódokról. Iratkozz fel:


Semmittevés Podcast elérhető az Apple Podcasts-en
Semmittevés Podcast elérhető a Spotify-on
Semmittevés Podcast elérhető a Google Podcasts-en

Rólunk


A közös szándékunk, hogy áramló beszélgetéseken keresztül olyan friss és újfajta nézőpontokat adjunk, amelyek által lelkesedéssel, megvalósítással és boldogsággal teliek lesznek a mindennapjaid. A Célravezető Semmittevés podcast csapata:

Gürtler Gábor
Fotográfus és filmkészítő, aki 2017 óta számos hazai és nemzetközi projektben vett részt. Munkájában a fő célja, hogy természetesen és hiteles módon készítsen olyan professzionális fotókat és videókat, melyek valódi értékeket közvetítenek a világ felé.
Zalaba Krisztián
Vállalkozó, blogger és mentor, akinek a küldetése inspirációt adni egy önazonos, mélyen tudatos és megvalósító élethez. Tartalmas írásaival és letisztult online kurzusaival lényegretörő formában ad át értékes üzeneteket a belső világ átformálásáról.

Velünk tartasz a kalandban?


Jelentkezz most a privát email listánkra és:

  • Nyerj azonnali hozzáférést hasznos letölthető anyagokhoz
  • Értesülj elsőként a friss videók és új adások megjelenéséről
  • Kapj inspirációt egy tudatossággal teli és élvezetes élethez

Image

Csatlakozás a privát email listához

Töltsd ki a mezőket és nyerj hozzáférést az exkluzív, "színfalak mögötti" anyagokhoz is:

    Maximális tisztelettel bánunk az adataiddal. Bármikor szabadon leiratkozhatsz.

    A fenti gombra kattintva elfogadod az Adatkezelési Irányelveket.