Image

Legendás Semmittevés Tábor


JELENTKEZÉS BARÁTOKNAK

Kedves Barátunk 👋 Öröm, hogy velünk tartasz a Táborba, és ezen a titkos oldalon tudod elküldeni a jelentkezésed. Ez egy egyszerűsített oldal a főbb infókkal, és ha minden részletre kíváncsi vagy, akkor böngészd át a publikus oldalt ide kattintva.

  • 2022. június 2-5.
  • Kerekerdő, Uzsa
  • Válogatott társaság
Lefoglalom a helyem a Táborba

Egy kis összesítő, hogy mi mindent kapsz


A jelentkezés után ezek az azonnali bónuszok várnak rád:


Image
BÓNUSZ #1

Hozzáférés 150+ jógás videóhoz a Nirvána Online Jóga weboldalán 7 napon át


ÉRTÉKE: 4.500 Ft


Egyed Brigi és a Nirvána Jóga csapatának köszönhetően a Tábor után 1 hétig korlátlan online hozzáférésed lesz 150+ jógás videóhoz. A videók segíteni fognak abban, hogy ellazulj egy fárasztó nap után, vagy éppen feltöltsd magad energiával egy kis reggeli jógázás alatt.

Image
BÓNUSZ #2

"Légy Önmagad" csomag 30 darab izgalmas hanganyaggal Erdélyi Nikolettől


ÉRTÉKE: 9.990 Ft


Erdélyi Nikolett által azonnali hozzáférést kapsz a Briliáns tagság részeként megjelent “Légy Önmagad” csomaghoz, amely 30 darab hanganyagot tartalmaz (5-15 perc hosszúságúak), hogy 1 hónapig minden napra legyen egy izgalmas hallgatnivaló veled, ami formálja a valóságodat.

Image
BÓNUSZ #3

Édes Mentes Desszertkönyv (e-könyv) 🧁


ÉRTÉKE: 3.990 Ft


Ajándékba megkapod vendégünk Varga Balázs és szerzőtársa Magyarvári Szilvi digitális receptkönyvét, amely 32 teljes értékű vegán desszertet tartalmaz az abszolút bűnözésmentes élethez. Ezzel is felkészülhetsz a Táborban rád váró vegán finomságokra.

Image
BÓNUSZ #4

Meditációs online mini-kurzus Krisztől


ÉRTÉKE: 4.990 Ft


Krisz egyik korábbi online tanfolyama is elérhetővé válik számodra, amelyben a meditáció elmélyítéséhez ad támogatást. Kezdők és újrakezdők számára készült ez az anyag, amely segít kiterjeszteni a jelenlétet és Krisz több éves meditációs tapasztalatát foglalja össze.

Image
* Illusztráció. A póló még tervezés alatt.
BÓNUSZ #5

Semmittevés Póló - Az összetartozás szimbóluma


ÉRTÉKE: 6.990 Ft


Egy különleges, kézzel fogható ajándékkal is gazdagabb leszel, hiszen a Táborba érkezéskor megkapod a Legendás Semmittevés pólót, amely az összetartozásunk szimbóluma. Nem kötelező hordanod, ugyanakkor valószínűleg tetszeni fog, mert egy szuper minőségű ajándékról van szó.

Mi jöhet még? 1 éves a Semmittevés
SZUPERBÓNUSZ

Részvétel a "Titkos találkozón" 🤝


ÉRTÉKE: 9.990 Ft


Egy különleges, "titkos" találkozót szervezünk májusban azoknak, akik előjelentkeznek a Táborba. A Budapesten megrendezésre kerülő privát eseményen biztosan fantasztikus lesz a hangulat, hiszen megismerhetsz új embereket, és úgy érkezhetsz meg majd a Táborba, hogy ismered a csapat egy részét.Foglald le most a helyed a Legendás Semmittevés Táborba


  • 2022. június 2-5.
  • Kerekerdő, Uzsa
  • Válogatott társaság


Legendás Csomag 🚀

A teljes élmény egy csomagban, minden fontos dologgal.

A csomag tartalma:

Szállás 3 éjszakára: Gyönyörű természeti környezetben, klimatizált faházakban (egy részük teljesen felújított) van a szállás, ahol van úszómedence is

Egészséges vegán ételek 3x naponta: Nem kell gondolkodnod arról, hogy mit egyél, hiszen svédasztalos reggeli, illetve leves, főétel és desszert is lesz minden nap

Jógaórák: Meghívott vendégek profi jógaórákat fognak tartani, amely teljesen kezdőknek és gyakorlott jógásoknak is egyaránt nagy élmény lesz

Programok, előadások: A semmittevésen túl izgalmas programok is várnak rád, amelyek segítenek a belső elmélyülésben és hozzájárulnak ahhoz, hogy tudatosabb, felszabadultabb életet élj


Bónuszok:

Bónusz #1: Hozzáférés 150+ jógás videóhoz 1 héten át a Nirvána Online Jóga weboldalán, hogy a Tábor után is profikkal tudj jógázni Értéke: 4.500 Ft AJÁNDÉK!

Bónusz #2: Légy Önmagad csomag 30 hanganyaggal, hogy motiválva és inspirálva legyél minden nap Értéke: 9.990 Ft AJÁNDÉK!

Bónusz #3: Édes Mentes Desszertkönyv (ekönyv), hogy megismerd a növényi alapú édességek világát Értéke: 3.990 Ft AJÁNDÉK!

Bónusz #4: Meditációs online mini-kurzus, hogy rendszeressé és áramlóbbá tedd a meditációdat Értéke: 4.990 Ft AJÁNDÉK!

Bónusz #5: Semmittevés Póló, hogy legyen egy emléked a Táborból, amit akár a mindennapokban is tudsz használni Értéke: 6.990 Ft AJÁNDÉK!


Szuperbónusz:

TITKOS Találkozó: Tarts velük a Tábort megelőlegező privát eseményen, ahol személyesen találkozunk Budapesten és jobban megismerjük egymást Értéke: 9.990 Ft AJÁNDÉK!

A teljes élmény részvételi díja:
2022. május 26-ig

99.990 Ft

❤️ Barátoknak:

59.990 Ft

Fizetés:

39.995 Ft jelentkezéskor (bankkártyával), 19.995 Ft Táborba érkezéskor (készpénzben)

🛡 Lemondási garancia

👋 Válogatott társaság

Lefoglalom most a helyem


A következő lépés: Jelentkezés elküldése a Legendás Semmittevés Táborba


1. Töltsd ki a lenti mezőket


2. Fizesd ki az előleget biztonságosan, bankkártyával


3. Kész is vagy, vedd át az azonnali bónuszokat!

Lelassulás, feltöltődés, pihenés - ezek várnak rád a Táborban az inspiráló társaság mellett 👋


Gyere el a Táborba és legyél részese a legendás élménynek - ismerj meg új embereket, merülj el a természet csendjében és töltődj fel maximumra 4 könnyed nap alatt.

  • 2022. június 2-5.
  • Kerekerdő, Uzsa
  • Válogatott társaság

Ott a helyem, jövök a Táborba!

Van kérdésed?
Hívd Kriszt itt:
06 30 712 7344Ez a weboldal örömmel készült. | 2022 © semmiteves.hu