Podcast egy élvezetes életért

Egy könnyebb és boldogabb élet első lépcsői

🍂 Egynapos őszi elvonulás, ahol elengedheted a pörgést, kapcsolódhatsz önmagaddal és feltöltődhetsz egy inspiráló társaságban, fantasztikus környezetben.
🤯 Kimerítő, amikor állandóan cikáznak a gondolatok a fejedben és úgy érzed, hogy ’’valamit tenned kell’’ még akkor is, ha pihenhetnél.
🤷‍♂️ Hiába szentelsz időt magadra, azonnal megjelennek a gondolatok, hogy mit kéne megcsinálnod és úgy érzed, képtelen vagy kikapcsolni.
Nehéz így élvezni az életet..
👉 Ha azt érzed, hogy kevés idő jut a mindennapokban az elmélyülésre, akkor érdemes tudatosan foglalkozni ezzel a területtel, mert a magadra szánt idő egy könnyedebb és boldogabb élethez vezet.
Az Elvonulás által részt vehetsz egy szuper 24 órás folyamatban, amiben:
✅ Elengedheted az agyalást
✅ Feltöltődhetsz egy inspiráló közegben
✅ Új képességeket fejleszthetsz ki, hogy nyugalommal elérd a céljaid
✅ Olyan eszközökkel gazdagodsz melyek, hozzásegítenek egy Könnyed és Örömteli élethez
🔥 Hangold magad a könnyedség frekvenciájára, miközben feltöltődsz egy inspiráló közegben, új élményekkel valós változásokat teremtve a mindennapjaidban – egy boldogabb és könnyedebb élet jegyében.
A programot szervezi:
Egyed Brigitta és Gürtler Gábor

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

  • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
  • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
  • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen:

Tags:

dátum

2022 okt 29
Expired!

időpont

09:00 - 17:00

TÖBB INFORMÁCIÓ

Részletek

helyszín

Pandora Palota, Szada
Pandora Palota, Szada
kategória
Részletek
QR Code