👋 Szia, itt Gürtler Gábor.


A Semmittevés.hu lelkes vezetőjeként az a szándékom, hogy működő eszközöket adjak az emberek számára, amikkel létre tudják hozni a mindennapos örömöt és könnyedséget az életükben.

Image

Ha már érezted azt, hogy...


  • hiányzik a nyugalom a mindennapokból
  • sokat dolgozol, de ez nem tesz boldoggá
  • nincs időd élvezni az életet a nagy pörgés miatt

…akkor szeretnék mutatni neked egy olyan valóságot, amiben a keményebb munka helyét az ellazultság, a komolyság helyét a könnyedség, és az erőlködés helyét a szabad áramlás veszi át.

Ez a változás már most is benned van. 🚀

A “gürizés” helyett egy MÁSIK út


Tudom, hogy milyen keményen küzdeni, ám életünk egy-egy pontján elért bennünket a felismerés, hogy van egy alternatív út is, ahol nem a “még TÖBB, még NAGYOBB, még JOBB” megközelítés vezet el bennünket egy boldogabb élethez.


Mi lenne, ha kiderülne, hogy kemény munka helyett van másik út…?

Mi lenne, ha kiderülne, hogy éppen azáltal tudunk előrejutni az életben, ha egyszerűen csak örömünket leljük abban, amit éppen teszünk, és közben az eredmények gondoskodnak magukról...?

Mi lenne, ha kiderülne, hogy sokkal könnyebb élvezni az életet, mint elsőre gondoljuk, és kevesebb dolog is elég a valódi boldogsághoz és kiteljesedéshez?


Éveket átölelő tartalmas belső átalakulás következményeként átválthattunk egy olyan életszemléletre, amely eredményeképp egy letisztult, jelenlévő és tudatos élet virágzását tapasztalhattuk meg.

Az élvezetes baráti beszélgetésekből emelkedett elő a podcast ötlete, amely mások számára is utat mutathat pusztán azáltal, hogy megosztjuk azokat a tapasztalásokat, amelyek keresztülmentek rajtunk.

Velem tartasz a kalandban?


Iratkozz fel a privát email listámra és:


  • Nyerj azonnali hozzáférést hasznos letölthető anyagokhoz
  • Értesülj elsőként a friss tartalmakról
  • Kapj inspirációt egy tudatos és boldog élethez

Image

Csatlakozás a privát email listához

Töltsd ki a mezőket és nyerj hozzáférést az exkluzív, "színfalak mögötti" anyagokhoz is:

    Maximális tisztelettel bánunk az adataiddal. Bármikor szabadon leiratkozhatsz.

    A fenti gombra kattintva elfogadod az Adatkezelési Irányelveket.