Élvezni az életet könnyebb, mint elsőre gondoljuk – 1. adás

Zalaba KrisztiánCselekvés, Életmód, Jelenlét

Lehet teljes szívvel élvezni az életet úgy, hogy közben eredményeket érünk el?

A helyzet az, hogy az iskolában nem igazán tanítottak meg bennünket arra, hogyan lehet könnyedséggel előrejutni az életben – helyette a kemény munka, a “gürizés” és a mindennapos küzdelem volt a fókuszban…

Bár sokáig mi sem voltunk ennek tudatában, mégis megmutatkozott számunkra egy alternatív út, ahol a stresszelés és megfeszítettség helyett a könnyedség és szabad áramlás is jellemezheti a mindennapokat.

A képlet nem feltétlenül úgy néz ki, hogy akkor fogjuk élvezni az életet, amikor jönnek az eredmények, hanem sokkal inkább fordítva működik a dolog: amikor teljes szívből átadjuk magunkat az Élet Áramlásának, akkor az eredmények gondoskodnak magukról.

A Célravezető Semmittevés Podcast első adásában ezt a témát járjuk körbe, illetve beszélgetünk arról is, hogy:

  • Mire ad megoldás a “Semmittevés” életszemlélet
  • Kiknek ajánljuk elsősorban ezt a podcastet
  • Hogyan tudunk keresztüllátni azon a tévhiten, hogy keményen kell “gürizni” ahhoz, hogy értelmes dolgok történjenek az életünkben.

Íme egy kis kedvcsináló részlet:

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (9 perc hosszúságú, mivel ez egy rövidebb, bevezető epizód), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

  • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
  • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
  • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: