Változás

gaborgurtlerBátorság, Boldogság, Cselekvés, Egészség, Elengedés, Életmód, Meditáció, Önfejlesztés

Nagy változások várnak ránk 2023-ban!

Érdemes rendszeresen lelassítani, hogy tágabb nézőpontból láthassunk rá az életünkre s gyűjthessük össze a tanulságokat. Ha figyelünk, akkor észrevehetjük a jeleket, amelyek útjelzőként kísérnek minket. Az élethelyzeteink leckék, amiket ha tudatosítunk, akkor tisztán láthatjuk az irányt a vágyott változás felé, amit szeretnénk előidézni az életünkben.

Ebben az adásban Gábor 3 leckét hozott el 2023-ra, amikre ha egész évben odafigyelünk, akkor még több élménnyel és tartalmas pillanattal gazdagodhatunk.
Igazán színesre sikeredett ez a podcast adás, amelyben szó esik többek közt arról, hogy:

  • Hogyan készülhetsz fel a nagy dolgok befogadására 2023-ban?
  • Hogyan változhatsz sikeresen az általad vágyott irányba?
  • Milyen átalakító ereje van a 100%-os őszinteségnek?
  • Milyen eszközökkel, szokásokkal válhatsz legyőzhetetlenné?

Felelősségvállalás – az első lépés a tudatos változáshoz

Érdemes rendszeresen foglalkozni ezzel a témával, hiszen a változás folyamatos – minden és mindenki változik, ebben a pillanatban is. Az adásban elhangzó gondolatok segítenek nagyobb felelősséget vállalni ami által tudatosabb változást idézhetünk elő és egy nagyobb valóság jelenhet meg az életünkben 2023-ban.

Egy korábbi podcast adásban Krisszel beszélgettünk a változásról és átalakulásról – itt is izgalmas gondolatok születtek!

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (31 perc), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Köszönjük, hogy hallgatod a Semmittevés Podcastet – bízunk benne, hogy élvezni fogod az új adásokat is.
Bátran iratkozz fel az Apple Podcasts, Google Podcasts vagy Spotify alkalmazásban!

Barátsággal,
Gürtler Gábor

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

  • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
  • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
  • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: