Életmódváltás: Hogyan csináld eredményesen? – Interjú Varga Balázs vegán táplálkozási szakértővel

Zalaba KrisztiánBoldogság, Egészség, Életmód, Interjú

Életmódváltás - Varga Balázs interjú

Amikor az életmódváltás kerül az előtérbe az életünkben, akkor nagyfokú éberség szükséges ahhoz, hogy tudatosak legyünk a folyamat alatt, fenn tudjuk tartani az eredményeket, és ne csússzunk vissza oda, mint ahonnan elindultunk…

Mégis hogyan lehet elérni átalakulást úgy, hogy közben élvezzük is a folyamatot?

Nagy szerepe van annak, hogy ne csak külön az étkezésre vagy pusztán a sportra figyeljünk oda, hanem egységként kezeljünk az életet.

Nézd meg a 10 perces kedvcsináló videót az adásból:

Amikor kis lépésekben haladunk előre, és hétről-hétre vezetjük be az újdonságokat, akkor szinte észrevétlenül következik be a transzformáció, és az eredmények is sokkal inkább fenntarthatóak maradnak.

A sport, az egészséges táplálkozás vagy akár a meditáció mind hozzájárulnak ahhoz, hogy sokkal boldogabb és kiteljesedettebb életet éljünk.

Néhány hónappal ezelőtt Krisz, a Semmittevés Podcast egyik házigazdája részt vett egy online Életmódváltó Programban, amely jelentős változást hozott az életébe. Ennek a programnak a kitalálójával ültünk le beszélgetni.

👋 Vendégünk: Varga Balázs, előadó, író, vegán sporttáplálkozási szakértő

Varga Balázs fikciótól mentesen, tudományos alapokra építve mutatja be, milyen hatásai lehetnek a teljes értékű növényi táplálkozásnak a mindennapjainkra, és hogyan érdemes megtenni a kezdő lépéseket.

A több mint 4000 példányban eladott könyve, a Fehérjemítosz egy átfogó kalauz azok számára, akik szeretnének jobban megismerni a tápanyagdús vegán étkezéssel, és egyúttal elérni a maximális sportteljesítményt.

Ismerd meg Balázs munkáját:

Weboldal | Fehérjemítosz könyv | Facebook-oldal

Életmódváltás tudatos lépésekkel 🍓

A tudatos életmódváltás témáját járjuk körbe a Semmittevés Podcast huszonnegyedik adásában, ahol megismerheted:

  • Milyen elemei vannak a tudatos életmódváltásnak és hogyan tudjuk a lehető legegyszerűbbé tenni a folyamatot
  • Hogyan lesz a növényi alapú táplálkozás fenntartható a mindennapokban, és milyen hatásai vannak a testre és a gondolkodásra
  • Mi vitte rá Balázst arra, hogy kilépjen a jól fizető, biztonságot jelentő állásából és elindítsa a vállalkozását

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (62 perc), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Az adásban említésre került:

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

  • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
  • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
  • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: