Férfiasság és a férfivá válás 3 lépése – Interjú Vári Balázs business mentorral, férfi kör vezetővel

Zalaba KrisztiánBátorság, Cselekvés, Önfejlesztés

Férfiasság és a férfivá válás 3 szakasza - Vári Balázs, Zalaba Krisztián és Gürtler Gábor beszélgetése

A férfiasság megélése és a férfivá válás folyamata 3 szakaszban következik be.

Az első állomás a SELF, az egyén szintje, amikor a férfi kifejlődik egy olyan egészséges szintre, ahol teljesen önazonos életet tud élni. Nem mások vágyait éli, hanem maga is el tudja dönteni, hogy mi a fontos számára, mik a céljai, és bele is teszi az energiát a megvalósításukba.

Miután kialakul a belső stabilitás, a férfi ráébred arra, hogy másokkal együttműködve sokkal magasabbra juthat, és következik a TRIBE, vagyis a törzs szintje, ahol az egyedi képességei használatával mások életét is gazdagabbá teszi. A hasonló értékrendű emberekkel összehangoltan működve együtt tudnak növekedni.

Nézd meg a 10 perces kedvcsináló videót az adásból:

A harmadik szakasz a MISSION, vagyis a küldetés, amikor megérkezik a férfiban a vágy arra, hogy valami többet szeretne annál, mint ami a világban kézzel megfogható. A férfi küldetésévé válik, hogy átadja a tudását, és felemeljen másokat, amelyet már nem önös érdekből tesz.

Mindenkinek egyéni az útja ezen a három szakaszon keresztül.

A folyamat során lényeges, hogy a férfi végig keresse magának a kihívásokat, amelyekben növekedhet, és ami által a saját belső kiválóságát is megéli. Ez mindenképpen magával hozza azt, hogy megismeri a határait, kipróbálja magát különféle helyzetekben, és megtörténik egy mély változás és transzformáció.

A férfivá válás lényeges eleme, hogy legyen egy olyan külső személy – egy tanító, egy guru, egy apa, stb. -, aki rendelkezik egy küldetéssel.

Egy férfi kör szintén kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy hasonló gondolkodású, tudatos férfiakkal vegyük körbe magunkat, akikkel együtt növekedhetünk. Meghívtunk egy férfi kör vezetőt egy beszélgetésre, aki a tapasztalatai átadásával sok férfit támogat a saját küldetésük felfedezésében.

👋 Vendégünk: Vári Balázs business mentor, life coach, férfi kör vezető

Vári Balázs jelenleg üzleti mentorként és life coach-ként dolgozik. Több mint 10 éven keresztül oktatott jógát, és még régebb óta foglalkozik a keleti filozófiák gyakorlatba való átültetésével és alkalmazásával – akár a magán, akár az üzleti életre vonatkoztatva.

A hozzá érkezőket abban támogatja, hogy meglegyen a kellő tisztánlátásuk a céljaikhoz, a szükséges eszközeik a megvalósításhoz, és egy olyan folyamaton keresztül segítse őket, ahol izgalmas kihívásokon keresztül tudnak növekedni.

Ismerd meg Vári Balázs munkáját:

Instagram | Facebook | Weboldal

🔥 Mély beszélgetés a férfiasság és a férfivá válás szakaszairól

A férfiasság és a férfivá válás témájával foglalkozik a Semmittevés Podcast huszonhetedik adása, ahol megismerheted:

  • Milyen 3 fő szakaszt azonosíthatunk be a férfivá válás folyamatán (02:51)
  • Mi a MISSION, vagyis a küldetéstudat két fontos összetevője (03:28)
  • Miért lényeges, hogy a férfi keresse magának az új kihívásokat (12:30)
  • Hogyan emelkedik fel az egyén a törzs, vagyis a TRIBE szintjére (17:38)
  • Sír vagy nem sír egy igazi férfi? (35:34)
  • Mik a fontos különbségek a férfiak és a nők kommunikációja között (29:15)
  • Hogyan fér meg egymás mellett a férfiban élő “buddha” és a “harcos”? (40:59)

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (54 perc), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Az adásban említésre került:

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

  • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
  • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
  • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: