#ebbenvagyunk – Könnyed sztorizás és nyári élménybeszámoló – 28. adás

Zalaba KrisztiánBoldogság, Cselekvés, Jelenlét

Könnyed sztorizás és nyári élménybeszámoló

Ez az adás egy kicsit más, mint az eddigiek, hiszen ezúttal nem egy konkrét témát járunk körbe, hanem egy könnyed sztorizásra hívunk téged, ahol megismerheted azt, hogy:

  • Milyen hatások értek bennünket a nyáron?
  • Mi az, amivel kapcsolatosan nagyon lelkesek vagyunk?
  • Hogyan tekintünk az előttünk lévő időszakra?

Mesélünk az elmúlt hetek és hónapok élményeiről, ahol személyes példákon keresztül osztjuk meg a tapasztalatokat és tanulságokat.

Röviden: ez a nyár egy csoda!

Azon túl, hogy rengeteget nevettünk a közös alkotások alatt, sok-sok embert megismertünk, akikkel fantasztikus élményekben volt részünk.

Júliusban megtartottunk az első személyes találkozót, a Semmittevés Gatheringet, ahol összegyűltünk a hallgatókkal a Margit-szigeten, és egy könnyed esti piknik keretében jókat beszélgettünk. Érdemes megnézni a fotókat a Facebook oldalunkon:

Semmittevés Gathering: Az első találkozó a Margit-szigeten
Kattints a képre vagy ide a többi fotó megtekintéséhez

 

A Semmitevés Podcast huszonnyolcadik epizódjában sokfelé színes dologról mesélünk, ahol felszínre kerül például az is, hogy:

  • Hogyan került Gábor Mexikóba? 🇲🇽
  • Mi az az “izzasztókunyhó”, és miért vettünk részt egy ilyen programon? 🔥
  • Hogyan jutottuk el az erdőbe egy forráshoz egy kis meztelen fürdőzésre? 🙈

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (33 perc), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Az adásban említésre került:

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

  • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
  • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
  • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: