Beszámoló az 1 hónapos Szabad Akarat Challenge-ről 🔥

Zalaba KrisztiánBátorság, Cselekvés, Jelenlét, Önfejlesztés, Spiritualitás

A Szabad Akarat Challenge úgy született meg, hogy kíváncsiak voltunk, milyen változásokat és felismeréseket hozhat az életünkbe, ha abból a hitből indul ki minden cselekedetünk, érzésünk és gondolatunk, hogy létezik szabad akarat.

A kihívás elindítására egy korábbi beszélgetés során elhangzottak inspiráltak bennünket, amelyben mélyebben foglalkoztunk a szabad akarat és eleve elrendeltség kérdésével.

Ezúttal egy könnyed sztorizás formájában gyűjtöttük össze a tapasztalatainkat a szabad akarat témájáról, ahol kiderül, mit hozott számunkra a kihívás, és mit javasolunk annak, aki hasonló formában szeretne találkozni Önmagával. 😉

(Hamarosan érkezik a videó!)

A szavakon túl természetesen az az igazán transzformatív, ha megtapasztaljuk a saját életünkben, hogy milyen is az, amikor mi magunk vagyunk a saját valóságunk megteremtői. Igazán izgalmas folyamat átkeretezni bizonyos részeit az életünknek, és a felmerülő inspirációkat a tudatos teremtés által valósággá transzformálni. 

Néhány dolgot elengedtünk ebben az időszakban, teret létrehozva a növekedésnek. Ezek közül egyesek a kihívás végén visszatértek, mások pedig teljesen kikerültek a mindennapokból.

Sokszor az apró optimalizálások nagyon nagy eredményeket hoztak!

Az önként vállalt kihívások jó lehetőséget kínálnak életünk kevésbé tudatos részeinek fejlesztésére. Így tisztábban ráláthatunk arra, hogy mi az, ami mélyebb Önmagunkból ered, illetve mi az, ami valamilyen kondicionáltság vagy külső elvárás eredménye. Ennek a felismerése az első lépés a felesleges dolgok elengedéséhez vezető úton, ami által teret tudunk engedni az életünkben például az új szokások kialakításának.

Ez a fajta tudatos jelenlét nem csak a szokások, cselekvések, hanem az érzelmek területén is meg tud nyilvánulni. Ha teljesen elfogadjuk az érzést, amikor az jelen van, felismerhetjük, hogy a szabad akarat nyomán tudunk egy másfajta érzelmet, egy más utat is választani magunknak.

A szabad akarat témáját ezúttal sztorizós formájában járjuk körbe a Semmittevés Podcast harmincnegyedik adásában, ahol szó esik arról, hogy:

  • Hogyan alakítja át a mindennapokat a szabad akarat gyakorlása?
  • Hogyan változik meg a gondolatok minősége egy ilyen kihívás során?
  • Hogyan érdemes hozzákezdeni egy saját hasonló challenge-hez?

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (36 perc), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Az adásban említésre került:

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

  • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
  • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
  • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: