Tudatos karácsony – Special Edition epizód 🎄

Zalaba KrisztiánBátorság, Boldogság, Elengedés, Jelenlét

Engedve az intuíciónak, megszületett ez a karácsonyi különkiadás, amelyben a közelgő ünnepi időszak kihívásairól beszélgetünk, mindezt pedig a tudatosság oldaláról szemlélve. ☺️

Amikor belépünk a családi térbe, nem feltétlenül csak a meghittséggel és szeretetteljes kapcsolódással találkozhatunk, hiszen a közös múltból fakadó ki nem mondott dolgok és régi minták is a felszínre kerülhetnek.

Ez okozhat érzelmileg nehéz pillanatokat, azonban ahelyett, hogy elmenekülnénk a helyzet elől vagy értelmetlen vitába keverednénk szeretteinkkel, ilyenkor is érdemes a tudatosságot választani.

Nézd meg a teljes adást videón:

Milyen módon tud megnyilvánulni a tudatosság egy családi együttlét során?

Például az ítélkezésmentesség formájában.

Akaratlanul is felmerülhet az ítéletalkotás bennünk, amikor valaki olyan gondolatot vagy témát fogalmaz meg, amihez nem érezzük a kapcsolódást. Ellenállás helyett érdemes ilyenkor szeretettel hozzáállni a jelenlévőkhöz – és Önmagunkhoz is -, és tartani a határainkat. Ha a szeretet energiájából kommunikálunk, akkor jó eséllyel nem sértő, hanem inkább inspiráló lesz a megnyilvánulásunk. 

Amikor bátorsággal beleállunk a saját erőnkbe, belső fényünk beragyogja a teret és könnyedén akár a transzformáció elindítójává is válhatunk a családi körben.

 A tudatos karácsony témáját járjuk körbe a Semmittevés Podcast harminchetedik adásban, ahol szó esik a következőkről:

  • Ítélkezésmentesség – Szeretet az, amikor megengedjük a másiknak, hogy olyan legyen amilyen.
  • Őszinte beszélgetések – Sokszor jó kérdések megfogalmazásával valódibb válaszokat kapunk.
  • Támogató hozzáállás – Légy türelmes Önmagaddal és másokkal is.
  • Csendességben létezni – Ünnepek alatt is hagyni, hogy a belső csendességből szülessen meg a cselekvés.

Békés, jelenlétben gazdag ünnepeket kívánunk mindenkinek! 🎄

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (15 perc), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Érdemes megnézni a vicces pillanatokat bemutató videót is. 😉

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

  • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
  • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
  • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: