Jön a Legendás Semmittevés Tábor! 🚀 2022. június 2-5.

Zalaba KrisztiánBoldogság, Cselekvés, Jelenlét, Önfejlesztés

Legendás Semmittevés Tábor

Ezen a nyáron új szintre emelkedik a semmittevés, hiszen jön a Legendás Semmittevés Tábor!

Képzelj el egy 4 napos nyári élményt, ahol kiszakadsz a városi élet zajából, a mindennapok pörgéséből és meg tudod élni mélyebben is a jelenlétet. 😌 Mindezt az erdő közepén, végtelen csendben, tartalmas programokkal fűszerezve.

👉 Ismerd meg a Tábor részleteit és foglald le itt a helyed

 

Korábban is szerveztünk már izgalmas élő programokat – mint például a Semmittevés Gatheringek -, amely mind-mind szuper élmények voltak, ugyanakkor szerettünk volna megalkotni egy olyan “bulit”, ahol több napon keresztül együtt tudunk elmerülni a felszabadító semmittevés örömében.

A korábbi Semmittevés Gathering programokat mutatták, hogy mennyire feltöltő is tud lenni a kapcsolódás hozzánk hasonló gondolkodású emberekkel.

Ezt az élményt szándékozzuk a következő szintre emelni a Táborral, ahol természetesen nem csupán semmittevés lesz, hanem izgalmas programokkal készülünk. Hívunk vendégeket is, szóval tényleg mindent bedobunk azért, hogy egy valóban LEGENDÁS élményt kapjanak a résztvevők.

💡Amire megoldás a Legendás Semmittevés Tábor

A következő “tünetekre” lehet megoldás a Tábor:

 • Ha azt érzed túl sok agyalás van jelen az életedben…
 • Túl sok a pörgés és úgy érzed a kiégés felé tartasz…
 • Nehezen megy a lelassulás, folyton jelen van a stressz az életedben…
 • Ha úgy érzed nehéz a kiút a mókuskerékből…
 • Ha azt tapasztalod, hogy ritkán tudsz úgy igazán feltöltődni, megpihenni…
 • Ha eltávolodtál a barátoktól és még nem igazán találtál rá a téged támogató közösségre…

A valódi változás elindítása nem könnyű, miközben a napi feladatainkat is menedzseljük. Éppen ezért a Legendás Semmittevés Tábor egy remek lehetőséget nyújt arra, hogy a pörgésből kilépve a gyakorlatban is alkalmazva legyenek azok a dolgok, amelyekről már több, mint 50 adáson keresztül hallhattál.

Lehet, hogy valaki számára segít újraértékelni az életét ez a pár nap, aminek eredményeképp más emberként tér haza a Táborból. Az is lehet, hogy valaki annyira fel tud töltődni, hogy rátalál a belső iránytűjére, tisztábban fogja látni útját és onnantól kezdve flow állapotban éli a mindennapjait.

Bárhogy is lesz, garantált a jó hangulat, a sok nevetés és az inspiráló társaság. Szeretettel várunk, ha érzed a hívást!

📍Helyszín: Kerekerdő, Uzsa (Keszthelyről 30 km-re)

🗓 Időpont: 2022. június 2-5.  (csütörtöktől vasárnapig)

👉🏻 Jelentkezés itt

 

Semmittevés Podcast ötvenegyedik adásában a Legendás Semmittevés Tábor a téma, amiből megtudhatod, hogyan kapsz támogatást 4 nap alatt a következőkhöz:

 • Lelassulás 🪶
 • Feltöltődés 😌
 • Pihenés🧘🏻
 • Természet és csend 🌳
 • Maximumra töltődés ✨

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (21 perc), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

 • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
 • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
 • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: