Választásaink átalakító ereje

Zsapka AnnaBátorság, Cselekvés, Elengedés, Életmód

Választásaink segítségével egy új, sokkal boldogabb életet teremthetünk önmagunknak, mint amit eddig éltünk. Ebben sokat segíthetnek nekünk a tudatosság eszközei, gyakorlatok vagy éppen egy olyan gazdag közösség, ahol önmagunk lehetünk és folyamatosan inspirációra lelünk.

Vendégünk Tóth Lívi leendő mindfulness mentor és lelkes Backstage tag, aki kalandos utat tett meg a tudatosság területén, kézzelfogható eredményekkel. Volt egy pont, amikor úgy érezte, hogy ami eddig működött, már nem viszi tovább az úton. Ekkor került hozzá közelebb a Mindfulness, amellyel szeretné másoknak is megmutatni, hogy vannak lehetőségeik, élhetnek másképp, és választhatnak mást.

A jelen pillanat ereje

A mindfulness gyakorlása képes átformálni a korábbi gondolatmintáinkat és ezáltal a mindennapjainkat. Amikor tudatosítjuk, hogy amiket teszünk meghatározza az életünket és ezzel felhagyunk mások, a környezetünk hibáztatásával, akkor valami igazán csodás dolog történik.

Rájöhetünk, hogy választhatunk magunknak másmilyen életet. Ezt azzal hozzuk létre, hogy minden nap minden pillanatában meghozzuk az apró választásainkat, ezúttal tudatosan. A választásaink teremtenek olyan életet, amilyet mindig is szerettünk volna.

A valódi örömöt nem kell keresni, mert nem kívül, hanem belül található. Valójában egy választásra vagyunk attól, hogy mi legyünk a tér, ahol mi és mások is képesek önmagukat választani.


Ha érdekel az örömből létezés témaköre és szeretnél csettintésre átváltani a szomorúságból a boldogságba, a tudatosság eszközeivel, akkor szívből ajánljuk neked ezt a programot:

Örömből létezés – Exkluzív online mini workshop Gürtler Gáborral

2022.10.04., (kedd) 19:00


Választásaink korlátlanok

Igazából bármit választhatunk. Amikor ezt felismerjük, akkor már nincs is szükség válaszokra, mi magunk válunk a válasszá. Egyszerűen csak azt érezzük, hogy minden rendben van úgy, ahogy van.

Választhatjuk azt, hogy nem leszünk idegesek és azt is, hogy a világ legboldogabb emberei leszünk. És mi a kulcs eszköz mindehhez?

A kérdésben létezés.

Minden egyes kérdéssel átíródnak a régi minták és egy idő után képesek leszünk azokat teljesen elengedni.

A közösségük is egy választás

Az, hogy milyen emberekkel vesszük körbe magunkat, alapvetően befolyásolja a jóllétünket. Választhatunk olyan környezetet, ami inspiráló, gazdag perspektívával ajándékoz meg minket, ahol az emberek őszintén és szívből kapcsolódnak hozzánk. Ilyen a Backstage is, ahol egymás fejlődést támogatva haladunk az úton.

A Semmittevés Podcast hatvanhatodik adásában a választásaink teremtő erejének témáját járjuk körbe. Hallhatsz arról, hogy:

  • Hogyan változott meg Lívi élete – személyes történeteken keresztül
  • Mit tegyünk stresszhelyzetben, hogy a boldogságot tudjuk választani?
  • Milyen kérdések segítenek a jelenbe kerülni?

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (36 perc), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

  • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
  • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
  • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: