Értéket teremteni és milliárdossá válni – Tusnádi Roland interjú

Zalaba KrisztiánBoldogság, Cselekvés, Meditáció, Önfejlesztés

Tusnádi Roland interjú - Értéket teremteni és milliárdossá válni

“A munkám egy része az életemnek, de nem az életem.”
– Tusnádi Roland

 

Értéket teremteni és értéket adni minden ember alapvető vágya.

Előbb vagy utóbb mindenkinél eljön az a pont, amikor már nem a fizikai javak felhalmozása lesz a fő hajtóerő, hanem megjelenik a belső hívás arra, hogy valamilyen mélyebb értéket adjon a világnak.

Egyedi képességeink használatával tudjuk ezt a legegyszerűbben megtenni, hiszen így természetünkből adódóan fogunk cselekedni. Azáltal, hogy élvezetet lelünk abban, amit teszünk, könnyen hajlamossá válunk “túltolni” a dolgokat, és kevesebb időt szánni a tudatos feltöltődésre és a munkától való eltávolodásra…

Nézd meg a 20 perces kedvcsináló videót az adásból:

Fontos, hogy megtartsuk a számunkra optimális egyensúlyt, és tisztában legyünk azzal, hogy mi mivel tudunk a leghatékonyabb töltekezni.

Ebben sokat segít, ha szokást alakítunk ki abból, hogy rendszeresen elutazzunk és felfedezzünk új helyeket, vagy heti szinten tegyünk egy tartalmas sétát a természetben. Így nem pusztán a testileg és lelkileg fogunk teljesen feltöltődni, hanem a munkához visszatérve a produktivitásunk is növekedni fog.

Ahhoz, hogy maximális erővel haladjunk előre az utunkon, szükséges az is, hogy maximálisan el tudjunk lazulni, amikor eljön a pihenésre szánt idő.

Az értékteremtés így nem egy kiszámíthatatlan hullámvasút lesz, ahol néhány hónapig keményen dolgozunk, majd egyszer csak azt vesszük észre, hogy kezdünk kiégni, hanem konzisztensen képesek vagyunk a legjobb teljesítményt nyújtani.

Sok sikeres vállalkozónál látni azt, hogy egy adott pont után egyre kevésbé élvezik a munkájukat. Éppen ezért kiemelkedően fontos, hogy időnként eltávolodjunk attól, amiben benne pörgünk a mindennapok során, és új perspektívából nézzünk rá az életünkre.

Ebben az adásban egy olyan sikeres vállalkozót hívtunk meg egy beszélgetésre, aki fiatal kora ellenére egészen kiemelkedő eredmények ér az üzleti világban, és mindezt úgy teszi, hogy sokak életébe masszív értéket teremt.

👋 Vendégünk: Tusnádi Roland, a szolgáltatás alapú vállalkozók üzleti mentora

Tusnádi Roland abban segít magyar vállalkozónak és vállalkozó szemléletű embereknek, hogy olyan vállalkozást építsenek, amely magas minőségű szolgáltatást nyújt, emellett pedig bőséges anyagi megtérülést is biztosít.

A szlogenje, miszerint “Maxold ki a KATÁD!”, nem csak egy ígéret, hiszen sok egyéni vállalkozónak segített már abban, hogy legális módon elérjék a havi 1 millió forintos bevételt.

Roland egy olyan vállalkozói közösségnek is az alapítója, ahol a fő cél, hogy lehetőséget biztosítson a folyamatos fejlődésre kihívások és számonkérés által, illetve támogató közeget adjon a vállalkozás építéséhez és skálázásához.

Ismerd meg Tusnádi Roland munkáját:

Instagram | YouTube | Facebook | Weboldal

💬 Tartalmas beszélgetés az értékteremtésről

Az értékteremtés és a tudatos vállalkozói lét témáival foglalkozik a Semmittevés Podcast harmincegyedik adása, ahol megismerheted:

 • Hogyan tartsunk egyensúlyt cselekvés és kikapcsolódás között? (05:49)
 • Miért irreálisak az elvárások magunkkal szemben a pihenés terén? (13:09)
 • Mi a terve Tusnádi Rolandnak ahhoz, hogy multimillárdossá váljon? (27:01)
 • Miért dobta Roland a siker ellenére az online pókeres karriert? (37:04)
 • Vállalkozói tudatszintek és identitásváltás (49:02)
 • Mi a különbség az egyéni vállalkozói és a cégépítői szemlélet között? (56:48)
 • Hogyan lehet 2 és fél óra munkával “megírni” egy könyvet? (1:01:45)
 • Gondolatok a manifesztáció képességéről (1:10:15)
 • Mi a különbség a dollármilliomos és a dollármilliárdos között? (1:11:50)
 • Minek köszönheti Tusnádi Roland a sikereinek és a fejlődésének 90%-át? (1:19:42)

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (1 óra és 31 perc), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Az adásban említésre került:

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

 • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
 • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
 • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: