Mi jöhet még? 😁 1 éves a Semmittevés: itt a Special Edition epizód 🎉

Zalaba KrisztiánBoldogság, Cselekvés, Intuíció, Jelenlét

Mi jöhet még? 1 éves a Semmittevés


A kérdés: mi jöhet még? Egy éves lett a Semmittevés Podcast! 🎉

Ez idő alatt több mint negyven podcast adás, sok YouTube videó és számtalan egyéb tartalom született. Ami persze még ennél is fontosabb, hogy időközben rengeteg értékes emberi kapcsolódás alakult ki és szívből jövő barátságok születtek.

Mi is sokat formálódtunk az elmúlt egy évben.

Egy kicsit visszatekintve, látjuk, hogy mennyire fontos volt az a konzisztencia és áramló alkotás, ami jellemezte a podcast készítését és ami által könnyedséggel tudtak megszületni az új anyagok. A szülinapi epizódban megosztjuk, hogyan éltük meg mindketten a folyamatot.

Nézd meg a teljes adást videón:

A szép és “csillogó” részeken felül persze voltak nehezebb szakaszok is…

Ezekről szintén mesélünk az új adásban.

Amikor egy évvel ezelőtt elkezdtük csinálni a podcastet és a weboldalt, nem igazán volt semmilyen konkrét célunk vele. Közben felfedte magát az irány, és ahelyett, hogy az ismeretlentől való szorongás került volna az előtérbe, elkezdtünk komolyabban tervezni és átgondolni, hogy merrefelé is tartunk.

A Semmittevés kibontakozása és virágzása 🌺

Nagy változásnak érezzük a kezdetekhez képest, hogy most már jelentős szerepet kap a Semmittevés.hu a terveinkben, és az egyéni prioritásaink között is előkelő helyen szerepel. Ami változatlan, az a móka és sok-sok nevetés, ami egészen az elejétől fogva jellemzi a folyamatot. 😁

Ajánlott videó: Vicces pillanatok a Semmittevés első 1 évéből

Az év során egy bizonyos ponton az jelent meg bennünk, hogy szeretnénk az adások felvételén és megosztásán túl teret adni annak, hogy személyesen is találkozzunk és beszélgessünk. Így jöttek képbe az olyan élő események, mint az 1 napos mini-elvonulás vagy az emlékezetes Semmittevés Gathering-ek a Margit-szigeten.

A találkozók és beszélgetések által nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy az élő programokon túl szeretnénk egy online felületet is elindítani, ahol hasonló gondolkodású emberek tudnak találkozni, beszélgetni és építeni egymást.

Megszületett a Backstage közösségi platform, amely a béta fázis után immáron nagy lendülettel megy előre, és meghívásos alapon fogja az új, lelkes tagokat.

Mi jöhet még? A tervek a folytatáshoz 🖍

Az elmúlt 1 év sok mindent tekintve tanulságos volt, és nagy-nagy lelkesedéssel tekintünk az előttünk lévő időszakra is. A Buliverzum folytatódik!

Hogy mi jöhet még…?

Az új adásban megosztjuk, mi az a 2 dolog, amire a fókuszunkat irányítjuk a következő 1 évben. A folyamat során továbbra is a Jelenlét marad az elsődleges, ami által hagyjuk megszületni a dolgokat rajtunk keresztül.

Öröm, hogy megoszthatjuk veled az utat, és bízunk benne, hogy hallgatni és nézni fogod az új podcast adásokat és videókat! ❤️

A szülinapi Special Edition epizódból megtudhatod, hogy:

  • Milyen belső megélések jellemezték az első évet?
  • Mi az, ami ez idő alatt megváltozott bennünk?
  • Mire inspiráltuk egymást?

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (19 perc), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

  • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
  • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
  • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: