Látomáskeresés: 3 napig étlen-szomjan az erdőben (Élménybeszámoló)

Zalaba KrisztiánBátorság, Cselekvés, Jelenlét, Spiritualitás

Látomáskeresés: 3 napig étlen-szomjan az erdőben

Látomáskeresés, avagy látomás kérése a nagy szellemtől, a mindenhatótól, az univerzumtól. A spirituális élmények nem mindennapi formája, amely sokunk valóságától nagyon távol esik. 🪐

Mivel szolgálhatja az életünket, ha három napot töltünk az erdőben sátor, étel és ital nélkül?

Gábor megtapasztalta, és ebben a podcast epizódban megosztja az élményét olyan érzékletességgel, hogy kicsit mi magunk is átélhetjük.

Fehérholló, a magyar sámán vezetésével valósult meg a látomáskeresés, ami a Cserhát szívében történt egy kellemesnek ígérkező tavaszi héten.

Az első, együtt töltött nap után, másnap reggel elindultak a látomáskeresők megtalálni a helyet, ami a következő 3 napban az “otthonukként” fog szolgálni. Amint mindenki megtalálta a helyét és az erdő befogadta őket, elkezdődött a 3 napos belső utazás.

Rálátni mindenre úgy, ahogyan van… 🧐

Az időjárás hamar megmutatta változékony arcát, hiszen az első éjszaka eleredt az eső és meg sem állt a következő nap délutánig. Amikor minden átázik, az éjszakák és nappalok egybe folynak, és a test 36 órája nem látott ételt vagy italt, olyankor joggal gondolhatjuk, hogy a megváltozott tudatállapot valamilyen látomás formájában ölt testet.

Azonban Gábor esetében ez nem így történt…

Úgy látott rá mindenre, ahogyan van: tisztán, frissen, valódi jelenlétből.

Az idő múlása a felgyorsult, modern világban sokkal gyorsabbnak érződik, mint kint a természetben, teljes semmittevésben. Érdemes megtapasztalni az idő lelassulását, az elme kiürülését és a tisztulást, amit akár egy elvonulás is elhozhat számunkra.

Ha egy magasabb nézőpontból szeretnénk rálátni az életünkre, akkor a látomáskeresés mellett egy, a határokat kevésbé feszegető elvonuláson is megtapasztalhatjuk mindezt.

Látomáskeresés után visszatérni a hétköznapokba 🏙

Sok esetben akkor fogalmazódik meg bennünk igazán, hogy mit kaptunk egy elvonuláson, amikor visszatérünk a “megszokott” életünkbe. Felfedezhetjük, hogy megváltoztak a dolgok, más lett a nézőpontunk vagy magunk mögött hagytunk valamit, ami már nem szolgálja tovább a fejlődésünket.

Gáborban az az üzenet érett meg, hogy:

“Úgy érdemes élni, ahogy a szívünkben, szeretetből ez megjelenik.”

Ha te is érzed a hívást a látomáskeresés megtapasztalására, akkor:

  1. Érdemes megnézni honnan ered a szándék.
  2. Keress fel egy tapasztalt vezetőt. Mi saját tapasztalat alapján szívből ajánljuk neked Fehérhollót.

Semmittevés Podcast ötvennegyedik adásában Gábor meséli el nem mindennapi élményét, amire a látomáskeresés során tett szert a cserháti hegyekben. Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (22 perc), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

  • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
  • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
  • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: