Életünk legjobb nyara? ⛱️

Zalaba KrisztiánBoldogság, Cselekvés, Életmód, Intuíció

Életünk legjobb nyara

Hogyan lesz az idei életünk legjobb nyara?

Úgy, hogy azt választjuk!

Nagy lelkesedéssel tekintünk az előttünk lévő időszakra, és ebben az epizódban arról mesélünk, hogy mi az, ami jelenleg NAGYON inspirál bennünket.

A Legendás Semmittevés Tábor mellett több izgalmas programmal is készülünk, és alig várjuk, hogy együtt, veletek sok-sok új kalandban legyen részünk.

Könnyed nyár esti rooftop buli?

Mezítlábas túra a Pilisben?

Aktív kirándulások után egy kis semmittevés?

Ezekre lehet számítani, ha úgy döntesz, hogy velünk tartasz és felfedezed, hogy milyen előnyökkel jár Backstage-tagnak lenni.

Közösség a “színfalak mögött”

Néha szoktunk mesélni a Backstage-ről, ami a privát közösségünk, ahol a Semmittevés Podcast hallgatói összegyűlnek, megismerkednek egymással, és online és élő programok által egy olyan társaság részévé válsz, ahol jól érzed magad és önmagad lehetsz.

A nyár a Backstage-törzs szempontjából különlegesnek ígérkezik, hiszen azon túl, hogy mi is szervezünk izgalmas programokat – mint például az izzasztókunyhózás és parázson járás Hollóval -, a közösség tagjai is egyre aktívabban kapcsolódnak be az események szervezésébe.

Így pedig nem csak a tudásukat és egyediségüket osztják meg másokkal, hanem napról-napra összetartóbbá és színesebbé válik a közösség.

Életünk legjobb nyara és a spontaneitás ✨

A tervezés mellett természetesen teret hagyunk a hirtelen jött ötleteknek és a spontán semmittevésnek is. 😉

A Semmittevés Podcast ötvenhetedik adásában összefoglaljuk, hogy a tervek szerint mitől lesz az idei életünk legjobb nyara, és mesélünk a személyes programokról is. Bízunk benne, hogy ez az epizód inspirál téged arra, hogy átgondolod, hogyan tudod legendássá tenni 2022 nyarát!

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (19 perc), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Az adásban említésre került:

Podcast adás: Türelem: Hogyan legyél türelmes magaddal és másokkal

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

  • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
  • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
  • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: