Visszük tovább az energiát! 🚀 Legendás Semmittevés Tábor élménybeszámoló

Zalaba KrisztiánÉletmód, Jelenlét, Önfejlesztés, Spiritualitás

Milyen volt a Semmittevés tábor? Hát LEGENDÁS!

Visszatértünk a négy napos Semmittevés Táborból és ami azt illeti, tényleg LEGENDÁS lett. Őszinte örömmel osztjuk meg milyen élmény volt számunkra az ottlét, és milyen változások indultak el bennünk azóta.

Mitől volt legendás? 💥

A szervezés elejétől fogva nagyon fontos volt számunkra, hogy valóban legendás élményként bontakozzon ki a tábor a résztvevőknek. Ez megnyilvánult sok más mellett abban, hogy a megérkezéskor mindenkit személyre szóló ajándékcsomaggal fogadtunk, amiben a kézzel írt üzeneten túl olyan minőségi dolgok voltak, amelyek valóban értéket adnak.

Emellett a legendás élményhez a figyelem is nagyban hozzájárult. Nem csak a mi részünkről, hanem azt tapasztaltuk, hogy mindenki figyelt mindenkire. Többen említették nekünk, hogy mindez olyan érzéssel járt, mintha egy másik világba csöppentek volna.

A tábor során akadt tér a semmittevésre is, de emellett olyan színes programok is voltak, amelyek sokak valóságát alapjaiban átformálták. Ezekhez a mély tapasztalásokhoz a vendég előadóink nagy mértékben hozzájárultak, az általuk behozott gyakorlatokkal és tartalmas előadásokkal.

Összességében a tábornak volt egy energetikai íve, a napok különböző tematikáján keresztül. A programok logikusan épültek fel, de nem pörögtük, nem terveztük túl. Volt egy struktúra, ami mellett valójában csak annyit tettünk, hogy figyeltünk, mi szeretne megjelenni ott és akkor.

A gyakorlatban is remekül megmutatkozott, hogy precíz tervezés milyen könnyedséget és áramlást hoz magával, hiszen szinte résztvevőként tudtunk jelen lenni a táborban és belelazulni a történésekbe.

WOW pillanatok 🤯

A helyszín és a közeg csodálatos védett környezetet hozott létre számunkra, amibe belépve az első pillanattól azt lehetett érezni, itt otthon vagyunk.

Jó volt reggelente felébredni és kimenni a természetbe, jógával indítani a napot a tágas égbolt alatt, egészséges, vegán ételeket enni, mélyen belélegezni az erdő illatát.🌳

Az utolsó este kiemelkedő tapasztalata mindenképpen a Tribe Flow csapat által létrehozott törzsi tánc, dobolás és éneklés volt. Hihetetlen élményt adott, ahogy mindenki átadta magát a táncnak a tábortűz mellett korlátok és blokkok nélkül. 🪘

Nem csak a programok, a jelen lévő emberek színessége is elképesztő volt. Akadt köztünk cégvezető, pszichológus, egyetemista, projekt manager, stb. De a kapcsolódási pont nem ez volt, hanem az élet mélysége iránti őszinte kíváncsiság. Nagyon mély kapcsolódások alakultak ki olyan emberek között, akik a korábbi valóságukban nagy valószínűséggel elmentek volna egymás mellett.

Óriási öröm van bennünk, hogy ez a tábor megvalósult. Igazán szép volt benne, hogy természetes módon jött minden, nekünk elég volt a teret létrehozni, ahol ez a sok csoda meg tud születni.

A tapasztalások során szerzett élmény nagyon transzformatív, de tartós változás csak akkor jön létre, ha ezt az energiát tovább tudjuk vinni a mindennapokba. Fontos olyan kereteket adni az életünknek, ami támogatja ezt a változást. Ha önmagunkként tudunk létezni és másokkal is így tudunk kapcsolódni, akkor a környezetünkben lévőknek is teret hozunk létre a változáshoz.

A Semmittevés Podcast hatvanadik adásában a Legendás Semmittevés Tábor felejthetetlen pillanataiba nyújtunk egy kis betekintést. Ha jelen voltál, megismerheted a történéseket a mi nézőpontunkból, ha nem tudtál eljönni, akkor remélhetőleg át tudunk adni számodra egy kicsit a megtapasztalt lendületből.

Az adásban hallhatsz még arról is, hogy:

  • Hogyan fogalmazta meg a tapasztalatait néhány résztvevő a zárókörön.
  • Lesz-e következő tábor?
  • Hogyan tudsz részt venni a következő programokban, ha a táborba nem tudtál eljönni?

Köszönet kiváló partnereinknek a legendás együttműködésért:

Nagyon hálásak vagyunk vendégeinknek, akik jelenlétükkel legendássá varázsolták a programokat:

Köszönjük továbbá Erdész Gábornak a professzionális hangosítást, Stallmeiszter Kristófnak a prémium kézműves kávékat.

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (36 perc), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

  • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
  • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
  • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: