Harmonikus élet AsztroCoaching által – Bodor Márk interjú

Zalaba KrisztiánBoldogság, Cselekvés, Jelenlét, Önfejlesztés, Spiritualitás

AsztroCoaching Bodor Márkkal

“Az igazi bölcs tud uralkodni a bolygóin.” – Bodor Márk, Layana AsztroCoaching

 

Mindenki boldog szeretne lenni az életben. 

Ehhez érdemes a felszíni boldogságon túl egy mélyen gyökerező harmóniát megteremteni, amely mindent áthat. A folyamat során nem feltétlenül kell sötétben tapogatóznunk, hiszen vannak eszközök, amelyek térképet rajzolnak a saját világunk és a külvilág erőinek működéséhez. 🌎

Ilyen eszköz például az Asztrocoaching, ami által nem csak az egyéni működésünkre kaphatunk nagyobb rálátást, hanem azokra a közös képletekre is, ami a párkapcsolatunkat, munkakapcsolatainkat működtetik.

Vajon milyen hatással lenne az életünkre, ha jobban értenénk a körülöttünk élők döntéseit?

Mit hozna az életünkbe, ha az asztrológia segítségével kaphatnánk egy használati utasítást a térről, ami működik körülöttünk? 

Az asztrológia által egészen új megvilágításba kerülhetnek az emberi kapcsolataink – ide érve a munkakapcsolatokat és a tudatos párkapcsolat területét is.

📍 Az asztrocoaching térképet ad a saját hitrendszerünkről

Mindennek és mindenkinek megvan a helye a térben és időben úgy, ahogy ő önazonosan tud teremteni.

Tulajdonképpen az egész életünk egy utazás, amelyben folyamatosan fejlődünk, változunk, új környezetbe kerülünk. Ha tudatossá válunk a mindennapokban, könnyen felfedezhetünk olyan elemeket, melyhez a személyiségünk ragaszkodik, illetve olyan élethelyzeteket, amelyeket újrajátszunk.

Mindezek elvezetnek ahhoz a felismeréshez, hogy ha tudjuk mibe kapaszkodunk, akkor azt el is tudjuk engedni. 

Nézd meg a 16 perces kedvcsináló videót az adásból:

A felesleges minták elengedésén túl az Asztrocoaching akár a küldetésünk felismerésében is segíthet, illetve a hatékony csapatmunkát tekintve is igencsak hasznos tud lenni.

Egy szervezetben akár egy év is eltelhet mire a csapattagok kiismerik egymás működését, ám az Asztrocoaching segítségével akár már egy néhány napos intenzív tréning keretében is olyan felismerések születhetnek, amelyek alapjaiban rendezik át a csapatmunkát a hatékonyabb együttműködés és közösségépítés érdekében.

Önismereti utunk egy pontján bizonyosan felismerjük, hogy nem érdemes összekeverni magunkat a személyiségünkkel, ám ahhoz, hogy boldogabban tudjunk működni ebben a világban, érdemes részleteiben ismerni a személyiségünket. Ehhez a folyamathoz mutat utat új adásunk vendége.

👋 Vendégünk: Bodor Márk asztrocoach

Ebben az adásban Bodor Márk asztrocoach a vendégünk, aki a coaching folyamatot teljesen új szemszögből közelíti meg, hiszen az asztrológián keresztül mindenkinek egyedi megértéssel szolgál a saját világának szabályrendszeréhez.

A világot mozgató erőkbe kaphatunk betekintést az általa vezetett AsztroCoaching folyamat által, ami sokakban képet megnyitni a teret egy mélyebb megértésre és az összefüggések felismerésére.

Ismerd meg Bodor Márk munkáját:

Facebook | Weboldal

💬 Áramló beszélgetés az asztrocoaching működéséről

A harmonikus élethez vezető úttal és az Asztrocoaching világával foglalkozik a Semmittevés Podcast negyvenedik adása, ahol megismerheted:

 • Mit csinál egy asztrocoach? (4:54)
 • Milyenek voltak a saját tapasztalataink az AsztroCoaching elemzéssel? (7:10)
 • Honnan érkezett Bodor Márk számára a hívás az asztrológia irányába? (12:52)
 • Milyen változásokról számolnak be a coaching folyamaton résztvevők? (17:50)
 • Mit jelent az, hogy érzelmi tendencia? (19:15)
 • Milyen hasznos eredménye lehet egy coaching folyamatnak? (25:30)
 • Hogyan fejleszthetők az együttműködések és kapcsolatok Asztrocoaching által? (30:52)
 • Hol található a szabad akarat ebben a képletben? (42:56)

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (53 perc), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Az adásban említésre került:

🎤 Exkluzív, színfalak mögötti bónusz beszélgetés

A podcast adás felvétele után bekapcsolva maradt a mikrofon a stúdióban, és még egy több mint fél órás beszélgetés került rögzítésre hármunk között, ahol szó esett a halál, fekete mágia és további meredek témákról. A beszélgetés a Backstage online közösségi platformon érhető el, amelyhez te is kaphatsz hozzáférést – lent ismerd meg a részleteket.

Hamarosan egy különleges online mini-workshopon is részt vehetsz, amit Márk tart Backstage-tagoknak, szóval külön emiatt is érdemes csatlakozni hozzánk.

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

 • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
 • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
 • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: