Hogyan lesz a csúcsélményekből valódi változás az életünkben? 💫

Zalaba KrisztiánBoldogság, Cselekvés, Jelenlét, Önfejlesztés

Csúcsélményből valódi változás

Az életben vannak csúcsélmények, amelyek nagy változásokat tudnak magukkal hozni – feltéve, ha a megnövekedett energiát át tudjuk vinni a berögzült működéseink megváltoztatására.

Sokszor nagy különbség van egy-egy táborban vagy elvonuláson megélt különleges pillanat és a “szürke” hétköznapok valósága között.

Könnyen tapasztalhatjuk, hogy a megszerzett lendület hamar lecseng és visszahúz a mindennapok rutinja.

Milyen lenne, ha minden nap azt a teljességet és boldogságot tudnánk megélni, mint egy-egy spirituális élmény során?

Egy remek eszköz, ha a megemelkedett energiaszintet rögtön felhasználjuk jó szokások kialakítására.

Érdemes a szokáskialakítást egészen apró lépésekben elkezdeni. Ha túl nagy változtatással kezdünk, aminek még nincs tere az életünkben, akkor könnyedén kibillenthet minket valami és széteshet a szokás.

Amikor apró lépésekben haladunk, akkor a dolog folyamatosan nyer teret az életünkben és a konzisztens gyakorlás meghozza a valódi transzformációt is.

Ajánlott videó:

Gyakorlati eszközökkel integrálni a csúcsélményeket

Amikor hazatérünk egy meghatározó élmény után, érdemes magunkat támogató emberekkel körbevenni. Olyanokkal, akiknek el tudjuk mesélni mi történt velünk, és így a megosztáson keresztül segítjük az élmény beépülését.

Egy kiváló eszköz akár naplózás is. Egy mélyebb tapasztalás során meglátunk olyan dolgokat, amelyeket korábban nem, és hasznos a megszerzett élményeket leírni, hogy később könnyebben fel tudjuk idézni a belső érzeteket.

Például a Legendás Semmittevés Tábor megvalósításával az egyik fő szándékunk az volt, hogy az emberek kapjanak egy élményt, amit utána fel tudnak használni arra, hogy megváltoztassák az életüket.

A Semmittevés Podcast hatvanegyedik adásában arról beszélgetünk, hogy lehet a csúcsélmények után integrálni az új energiát és változásokat az életünkbe. Hallhatsz például arról, hogy:

  • Hogyan indíthatunk el komoly változást a mindennapokban?
  • Hogyan lehet kikerülni a szürke hétköznapok behúzó erejét?
  • Hogyan érdemes támogató közeget kialakítani magunk köré?
  • Mi a kulcsa a csúcsélmények integrációjának?

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (22 perc), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

  • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
  • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
  • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: