Krisz számára véget ér a Semmittevés – Elköszönő adás ⛵

Zalaba KrisztiánBátorság, Boldogság, Cselekvés, Elengedés

Krisz elköszön

Több mint hatvan podcast adást, számos személyes rendezvényt, másfél év közös fejlődést és rengeteg örömteli pillanatot követően Krisz elköszön a Semmittevés-től.

Gábor önállóan folytatja tovább, és ebben az epizódban mesélünk a különválás körülményeiről.

Jó érzés visszatekinteni az elmúlt időszakra és óriási lelkesedéssel tölt el minket az is, ha az előttünk álló szakaszra gondolunk. A Semmittevés origója a kezdetektől az éberség volt és az, hogy mertük követni az energiát.

Akár évekig is időzhetünk olyan helyzetekben, ami nem szolgál minket. Amikor tisztán érezzük, hogy más az út, akkor érdemes lendületesen továbbmenni, mert idővel szenvedés válik belőle. A jelenlét mindig mutatja, hogy mi valójában az önazonos választás.

A Semmittevés eddigi útja

Fantasztikus volt látni, hogy a legutóbbi Semmittevés Gathering találkozóra több mint száz ember érkezett. Ez a rengeteg jó fej ember kapcsolódott, beszélgetett és azonnal sikerült megteremteni a megtartó közeget, amiről a Legendás Semmittevés Tábor kapcsán is beszélgettünk.

Csodálatos, hogy mennyi ember életét érintette meg a Semmittevés üzenete és a beletett energia.

A projekt már a nulladik lépéstől kezdve időtálló szempontok alapján épült. Minden poszt, minden kép úgy készült el, hogy azt a minőséget és funkciót töltse be, ami leginkább szolgálja a célokat.

Készült mögé egy jól működő rendszer, sok automatizmus, de mindez nem önmagáért való módon. Végig abból a szándékból vezérelve, hogy a tartalmak eljuthassanak azokhoz, akik keresnek valamilyen problémájukra megoldást, és akik nyitottak az általunk megfogalmazott témákra.

Mire lehet számítani a folytatásban? ✨

Gábor viszi tovább a projektet, ahol a tudásmegosztás és a közösség lesz a középpontban. Új közösségi programokat szándékozik behozni, amik teret hoznak létre a személyes transzformációhoz és lehetőséget biztosítanak a közösség tagjainak a hivatásuk felismerésére és baráti kapcsolatok kialakítására.

Krisz számára egy új, izgalmas szakasz következik, amiben külföldi tervek is vannak.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra és szívesen kapcsolatban maradnál Krisszel, akkor látogasd meg ezt a linket:

➡️ mindenegyesnap.hu/folytatas

A Semmittevés Podcast hatvannegyedik adásából megtudhatod, hogy:

  • Mi az oka annak, hogy Krisz továbblép?
  • Hogyan alakult eddig a Semmittevés története?
  • Mi várható a folytatásban a Semmittevésnél és Krisz életében?
  • Hogyan lehet Krisszel kapcsolódni a jövőben?

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes adást (43 perc), akkor megteheted az alábbi helyeken:

Ebben az adásban említésre került:

Várunk a Backstage-ben 👋

Ha szeretnél mélyebben is kapcsolódni hozzánk és beszélgetni az adásban elhangzott témákról, akkor szeretettel látunk a Backstage privát közösségi platformon, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz találkozni és beszélgetni.

Fedezd fel a Backstage közösséget

Köszönjük! 🙏

Ha tetszik a podcast, és szeretnéd támogatni a további adások kibontakozását, akkor:

  • Iratkozz fel a számodra kedvelt podcast alkalmazásban (Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts), és így az új adások már a megjelenésük napján eljutnak hozzád
  • Küldj be egy visszajelzést és írj egy őszinte értékelést az Apple Podcasts rendszerén, mivel ezek sokat segítenek nekünk és a podcast terjedésének
  • Látogasd meg a YouTube csatornánkat, ahol érdekes klipeket találsz az egyes adásokból - plusz így videón is nézhetsz bennünket. 😉

Ha mindezeken felül szeretnéd még aktívabban nyomon követni az utunkat, akkor érdemes jelentkezni a privát email listára, ahol további érdekességeket is megosztunk veled.

Vedd komolyan a lelassulást

Iratkozz fel és ajándékként elküldjük neked az egyoldalas Semmittevés Tervezőt, amely segít tudatosabban kezelni a lazítást a mindennapokban.

Amennyiben úgy érzed, akkor bátran oszd meg a bejegyzést a számodra szimpatikus helyen: